Energy Saver

Енергоспестяваща спот лампа

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900850871/8727900850871_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Energy Saver

  Енергоспестяваща спот лампа

  Енергоспестяваща технология в насочена лампа

  Тази енергоспестяваща лампа Philips предоставя решение за намаляване на сметката ви за електроенергия. С удължения си живот тази спот лампа с ниска консумация е идеалният дългосрочен заменител за халогенното осветление или това с нажежаема жичка. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Energy Saver Енергоспестяваща спот лампа

8 W (32 W), Фасунга GX53, Топло бяло 8727900850871 Търсене на подобни продукти

Енергоспестяваща технология в насочена лампа

Висококачествено осветление

 • Спестява до 80% енергия

  Спестява до 80% енергия

  Тази лампа използва до 80% по-малко енергия от традиционните източници на светлина, като ви помага да спестите пари от сметките си за електричество и да направите своя принос за опазването на околната среда.

 • Дълъг живот – издържа до 6 години

  Дълъг живот – издържа до 6 години

  Енергоспестяващите лампи Philips са проектирани за дълъг живот. С експлоатационен срок от до 6 години можете да избегнете досадата и разходите за честа смяна на лампи, като спестявате енергия година след година.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

 • Вероятността счупена крушка да повлияе на вашето здравословно състояние е изключително малка. Ако крушката се счупи, проветрете помещението за 30 минути и съберете счупените парчета, за предпочитане с ръкавици. Занесете ги, поставени в затворен полиетиленов плик, в местния пункт за събиране на отпадъци за рециклиране. Не използвайте прахосмукачка.
 • * Компактните флуоресцентни лампи трябва да се третират като специални отпадъци и да се предават в местните пунктове за събиране на отпадъци за рециклиране. Европейската осветителната промишленост създаде инфраструктура за рециклиране на живак, други метали, стъкло и т.н..

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува