-

Бяла атмосфера

  -

  Бяла атмосфера

  Светлина за вашите моменти

  Включете перфектно пасващото спот осветление Philips hue за бяла атмосфера във вашата система Philips hue и се насладете на топла до студена бяла светлина, която ще ви помага през целия ден при вашите дейности. Свържете го с бриджа hue на Philips и го управлявайте по ваш вкус. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Светлина за вашите моменти

От изгрев до залез

 • Топла бяла дневна светлина до студена ярка дневна светлина

  Топла бяла дневна светлина до студена ярка дневна светлина

  Задайте подходящата атмосфера за всеки момент с гама от красива, естествена, бяла светлина. Използвайте приложението, за да зададете всеки нюанс на бяла светлина от студена енергизираща дневна светлина до успокояваща топла бяла светлина. Поемете контрол и задайте атмосферата. Да не е прекалено ярка. Да не е прекалено тъмна. Най-подходящата.

 • Събуждайте се по нежен начин с лично ваш изгрев

  Събуждайте се по нежен начин с лично ваш изгрев

  Улеснете съня си и се събуждайте по нежен начин за свеж старт на всеки свой ден. Philips hue ще ви помогне да се измъкнете от леглото по приятен начин. Плавното увеличаване на интензитета на светлината ви създава усещането за естествено събуждане със слънчева светлина за разлика от грубото събуждане от алармения звън.

 • Пригответе се за деня

  Пригответе се за деня

  Пропуснете сутрешното си кафе и се пригответе за деня със страхотна и ярка бяла дневна светлина, която осигурява енергия на ума и тялото ви. Идеална за моментите, когато се нуждаете от бърз начален тласък или сте изтощени.

 • Наследете се на перфектното четене

  Наследете се на перфектното четене

  Потопете се в любимите си романи в продължение на часове с Philips hue. Осигурява ви подходящото осветление за перфектно четене.

 • Отпуснете се с топла бяла светлина

  Отпуснете се с топла бяла светлина

  Вдигнете крака и се отпуснете с бяла светлина с мек блясък за идеалния завършек на деня. Отпускащата бяла светлина ще ви помогне да рекласирате вечерта и да спите по-добре през нощта.

 • Бъдете фокусирани

  Бъдете фокусирани

  Бъдете фокусирани с фино настроената бяла ярка светлина. Най-добрият начин да свършите нещата бързо и ефективно, без да се разсейвате, независимо дали учите за изпит, работите от вкъщи, или избирате облекло, с което да сте неотразими.

 • Възможно е да свържете до 50 лампи Philips hue

  Възможно е да свържете до 50 лампи Philips hue

  Можете да свържете до 50 лампи към бриджа hue на Philips. Просто започнете с някой от наличните начални комплекти и започнете да добавяте продукти Philips hue. След това можете да управлявате светлините си с бързо плъзване с пръст с интуитивното приложение Philips hue за смарт устройства с iOS и Android. Philips hue е създадена на основата на ZigBee – надеждна технология с ниска консумация на енергия за управление на осветлението. Към системата непрекъснато се добавят нови функции и подобрения. Актуализациите на софтуера и фърмуера се извършват безжично и безпроблемно направо през продукта Philips hue.

 • Проектирани да прилягат идеално със стандартни лампи GU-10 тип "Спот"

  Лампата GU-10 на Philips hue с бяла атмосфера е проектирана като идеално модернизирано решение, за да се слива безпроблемно с вашите съществуващи осветителни тела тип "Спот". Това я прави интелигентна и енергийноефективна алтернатива на традиционните халогенни "Спот" лампи.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува