LED

Тип Спот

  Една спот крушка, три настройки за осветлението

  Понякога ви се иска да промените атмосферата, така че да отговаря на това, което правите в момента. Със светодиодната крушка тип "Спот" Philips SceneSwitch можете лесно да промените обстановката със съществуващия ключ. Не са нужни димер или допълнителен монтаж. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LED Тип Спот

4, 5 W – 2, 8 W – 1, 3 W (50 W), GU10, Топло бяло, Без възможност за димиране 8718696598580 Търсене на подобни продукти

Една спот крушка, три настройки за осветлението

Работи с вашия съществуващ ключ

 • 36º лъч халогенна светлина

  36º лъч халогенна светлина

  С познато излъчване на насочена светлина, идентичен като вид и усещане с халогенните спот лампи, тази светодиодна спот лампа е подходяща както за акцентиращо, така и за общо осветление.

 • Лампата може да запамети последната ви настройка

  Лампата може да запамети последната ви настройка

  Тази лампа SceneSwitch има вграден чип за памет, който запаметява последната ви настройка на осветлението, ако ключът е изключен по-дълго от 6 секунди. Ако не преминавате често от една дейност към друга, лампата ще бъде в любимия ви режим, когато я включите отново.

 • Без нужда от димер или допълнителна инсталация

  Без нужда от димер или допълнителна инсталация

  Предоставя разнообразие от страхотни светлинни сцени още с първото стартиране, които да отговорят на вашите различни нужди и настроения. Самата лампа е интелигентна, така че няма нужда от димер или друга допълнителна инсталация. Просто заменете крушката си с тази лампа SceneSwitch и можете да преминавате между различни сцени с едно превключване на съществуващия ви стенен ключ. Нужни са по-малко инвестиция и усилие, за да се насладите на най-високото ниво на комфорт. Вече можете лесно да промените атмосферата, така че да пасва на това, което правите, и на вашето настроение в дадения момент.

 • Възстановяване на фабричните настройки по подразбиране на лампата

  Възстановяване на фабричните настройки по подразбиране на лампата

  Ако се използват няколко лампи и те вече не са синхронизирани, просто превключете ключа (включете го и го изключете в рамките на 1 секунда), за да върнете лампата към фабричните настройки по подразбиране.

 • Три настройки на осветлението от 2700 K към 2500 K до 2200 K

  Светлината може да има различни температури на цвета, определени в единици, наречени Келвин (K). Крушките с ниска стойност на Келвин излъчват топла, уютна светлина, а тези с по-висока стойност на Келвин излъчват по-енергизираща светлина. Тези нови лампи SceneSwitch ви позволяват да преминавате от функционална светлина към естествена светлина и към уютна топла димирана светлина. Нивата на светлина могат да се променят от 100% към 40% до 10%. Вече можете лесно да персонализирате стаята си за разнообразие от задачи или да я приспособите да пасва на настроението ви.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува