-

Бяла и цветна атмосфера

  -

  Бяла и цветна атмосфера

  Неограничени възможности

  С бялата и цветна лампа Philips Hue Вие можете да преобразувате своето осветление в едно изключително изживяване. Свързаното домашно осветление предлага цветна светлина, която може да се синхронизира с Вашата музика, телевизор и игри за впечатляващи ефекти. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Hue Бяла и цветна атмосфера

Начален комплект, E27 8718696592946 Търсене на подобни продукти

Неограничени възможности

за изключително изживяване

 • Бъдете креативни с 16 милиона цвята

  Бъдете креативни с 16 милиона цвята

  Играйте със светлината и избирайте от 16 милиона цвята за незабавна промяна във външния вид и атмосферата на стаята ви. Настройте атмосферата без усилие и с едно докосване на бутон. Използвайте любима снимка и изживейте отново тези специални моменти с пръски светлина. Запазете любимите си настройки за осветление и ги извиквайте с докосване с пръст

 • Синхронизирайте светлините с музика и филми

  Синхронизирайте светлините с музика и филми

  Направете така, че гледането на телевизия да обхване цялата стая, или синхронизирайте осветлението с Вашата музика и вижте как осветлението реагира на ритъма. Изтеглете приложението на трета страна и открийте страхотните неща, които можете да правите с Philips Hue.

 • Осветете вашите игри

  Осветете вашите игри

  Развийте своя опит в игрите до следващо ниво. Изтеглете приложения на външни разработчици и открийте впечатляващите неща, които можете да правите с Philips Hue.

 • Събуждайте се и заспивайте по естествен начин

  Събуждайте се и заспивайте по естествен начин

  Philips Hue ще Ви помогне да станете от леглото по начина, който Ви харесва, което ще Ви помогне да започнете деня си освежени. Яркостта на светлината се увеличава постепенно, като имитира ефекта на изгрева и Ви помага да се събудите естествено, вместо да ви събуди силният звук на будилника. Започнете деня си по правилния начин. Вечерта успокояваща топла бяла светлина ви помага да отдъхнете, да се отпуснете и да подготвите тялото си за добър нощен сън.

 • Създайте подходящата атмосфера с от топла бяла към студена дневна светлина

  Създайте подходящата атмосфера с от топла бяла към студена дневна светлина

  Създайте правилната атмосфера за всеки един момент и декорирайте дома си с топла до хладна бяла светлина. Насладете се на различни стилове през годината без значение дали е чиста бяла светлина, напомняща Ви за пролетен бриз, топлата бяла светлина на лятното слънце, или студената дневна светлина на зимата.

 • Отпуснете се, четете, концентрирайте се и се заредете с енергия с рецепти за светлина

  Отпуснете се, четете, концентрирайте се и се заредете с енергия с рецепти за светлина

  Светлината влияе на настроението и поведението ни. Philips Hue може да ви помогне да персонализирате ежедневието си в моменти на които да се насладите. Пропуснете сутрешното си кафе и се пригответе за деня си със студена ярка бяла дневна светлина, която ви помага да заредите с енергия тялото и ума си. Останете фокусирани с деликатно настроената ярка бяла светлина. Или вдигнете краката си и се отпуснете с меко сияеща бяла светлина за перфектен завършек на деня.

 • Интелигентен контрол – вкъщи и навън

  Интелигентен контрол – вкъщи и навън

  С приложенията Philips Hue iOS и Android Вие можете да контролирате Вашето осветление дистанционно, където и да се намирате. Проверете дали не сте забравили да изключите осветлението си, преди да напуснете дома си и ги включете, ако работите до късно.

 • Задайте таймери/аларми за вашето удобство

  Задайте таймери/аларми за вашето удобство

  Philips Hue може да ви накара да се почувствате у дома, дори и да сте извън него, чрез функцията за график в приложението Philips Hue. Задайте осветлението да се включва в предварително зададено време, така че да е включено, когато се прибирате у дома. Дори можете да зададете стаите да се осветяват по различно време. И разбира се, можете да позволите осветлението да се изключва постепенно през нощта, така че никога да не се безпокоите дали сте оставили включени лампи.

 • Димиране без монтаж

  Димиране без монтаж

  Изживейте гарантирано плавно димиране с Philips Hue. Не е прекалено ярко. Не е прекалено тъмно. Просто е идеално. Няма нужда от кабели, електротехник или монтаж

 • Управлявайте го по Вашия начин

  Управлявайте го по Вашия начин

  Свържете лампите Philips Hue с моста и започнете да откривате безкрайните възможности. Управлявайте осветлението от Вашия смартфон или таблет чрез приложението Philips Hue или добавете ключове към системата, за да активирате осветлението. Задайте таймери, известия, аларми и други за пълноценно Philips Hue изживяване. Philips Hue работи дори с Amazon Alexa, Apple Homekit и Google Home, за да Ви позволи да управлявате осветлението с гласа си.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува