LED

Лампа

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696588840/8718696588840_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Една лампа, три настройки за осветлението

  Понякога ви се иска да промените атмосферата така, че да отговаря на това, което правите в момента. Със светодиодната лампа Philips SceneSwitch можете лесно да промените обстановката със съществуващия ключ. Не са нужни димер или допълнителен монтаж. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LED Лампа

8 W – 5 W – 2 W (60 W), E27, Топла/много топла/изключително топла, Без възможност за димиране 8718696588840 Търсене на подобни продукти

Една лампа, три настройки за осветлението

Работи с вашия съществуващ ключ

 • Информация относно светлината

  Информация относно светлината

  Цветна температура: светлината може да има различни цветни температури, посочени в единици, наречени Келвин (K). Лампите с ниска стойност в Келвин излъчват топла, по-успокояваща светлина, докато тези с по-висока стойност в Келвин излъчват студена, по-зареждаща светлина. CRI: индексът на възпроизвеждане на цветовете (CRI) се използва за описание на ефекта от светлинен източник върху цветовото възприемане. Естествената светлина има CRI от 100. Показателят CRI на светодиодните крушки на Philips винаги е над 80, което осигурява точното и естествено отразяване на цветовете.

 • Без нужда от димер или допълнителна инсталация

  Без нужда от димер или допълнителна инсталация

  Предоставя разнообразие от страхотни светлинни сцени още с първото стартиране, които да отговорят на вашите различни нужди и настроения. Самата лампа е интелигентна, така че няма нужда от димер или друга допълнителна инсталация. Просто заменете крушката си с тази лампа SceneSwitch и можете да преминавате между различни сцени с едно превключване на съществуващия ви стенен ключ. Нужни са по-малко инвестиция и усилие, за да се насладите на най-високото ниво на комфорт. Вече можете лесно да промените атмосферата, така че да пасва на това, което правите, и на вашето настроение в дадения момент.

 • Възстановяване на фабричните настройки по подразбиране на лампата

  Възстановяване на фабричните настройки по подразбиране на лампата

  Ако се използват няколко лампи и те вече не са синхронизирани, просто превключете ключа (включете го и го изключете в рамките на 1 секунда), за да върнете лампата към фабричните настройки по подразбиране.

 • Лампата може да запамети последната ви настройка

  Лампата може да запамети последната ви настройка

  Тази лампа SceneSwitch има вграден чип за памет, който запаметява последната ви настройка на осветлението, ако ключът е изключен по-дълго от 6 секунди. Ако не преминавате често от една дейност към друга, лампата ще бъде в любимия ви режим, когато я включите отново.

 • Дълъг живот – издържа до 15 години

  Дълъг живот – издържа до 15 години

  С експлоатационен живот до 15 000 часа може да намалите грижите около честата смяна на вашите лампи и да се наслаждавате на перфектно решение за осветление за над 15 години.

 • Отразява се по-добре на вашия портфейл и на планетата

  Отразява се по-добре на вашия портфейл и на планетата

  Светодиодната технология спестява до 80% електроенергия в сравнение с обикновените крушки. Затова си струва парите и спестява вашите пари година след година. Също така спомага за защита на околната среда.

 • Без ултравиолетови или инфрачервени лъчи

  Без ултравиолетови или инфрачервени лъчи

  Светлината няма инфрачервени компоненти, така че не се излъчва горещина. Също така в тази светлина няма ултравиолетови компоненти. Тези две характеристики означават, че тази светлина няма да предизвика избелването на тъкани или други предмети.

 • Три настройки на осветлението от 2700 K към 2500 K до 2200 K

  Светлината може да има различни температури на цвета, определени в единици, наречени Келвин (K). Лампите с ниска стойност на Келвин излъчват топла, уютна светлина, а тези с по-висока стойност на Келвин излъчват по-енергизираща светлина. Тези нови лампи SceneSwitch ви позволяват да преминавате от функционална светлина към естествена светлина и към уютна топла димирана светлина. Нивата на светлина могат да се променят от 100% към 40% до 10%. Вече можете лесно да персонализирате стаята си за разнообразие от задачи или да я приспособите да пасва на настроението ви.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува