LED

Спот (димируема)

  LED

  Спот (димируема)

  правилната светлина създава момента

  Светодиодите на Philips с приглушаващ ефект с топла светлина предлагат ново изживяване с подходящи за димиране светодиоди. Функцията за постепенно затъмняване позволява на нивата на светлината да бъдат приглушени до топлите тонове на традиционните спотове. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LED Спот (димируема)

4 W (35 W), GU10, Топла светлина, WarmGlow димируема 8718696582534 Търсене на подобни продукти

правилната светлина създава момента

колкото повече приглушавате, толкова по-топла е светлината

 • Димира до топла светлина

  Димира до топла светлина

  С тази димируема крушка може да димирате от 2200 K топла светлина до 2700 K светлина. Колкото повече димирате, толкова по-топла е светлината.

 • Подобна форма и размер като халогенна рефлекторна лампа

  Подобна форма и размер като халогенна рефлекторна лампа

  С красиво оформения си дизайн и познати размери това е модерна светодиодна крушка тип рефлектор. Идеалният устойчив заместител за традиционните халогенни рефлектори.

 • Дълъг живот – издържа до 15 години

  Дълъг живот – издържа до 15 години

  С експлоатационен живот до 15 000 часа може да намалите грижите около честата смяна на вашите светлинни крушки и да се наслаждавате на перфектно решение за осветление за над 15 години.

 • Отразява се по-добре на вашия портфейл и на планетата

  Отразява се по-добре на вашия портфейл и на планетата

  Светодиодната технология спестява до 80% електроенергия в сравнение с обикновените крушки. Затова си струва парите и спестява вашите пари година след година. Също така спомага за защита на околната среда.

 • Перфектна за акцентиращо осветление

  Перфектна за акцентиращо осветление

  Модерно осветление с познато излъчване на светлина под широк ъгъл (36 градуса), тази светодиодна спот лампа е подходяща и за акцентиращо, и за общо осветление. Тя може да бъде използвана във вдлъбнатини и полилеи с проследяващо осветление и е идеална за използване в кухни, осветление на кухненски остров, всекидневни и трапезарии.

 • Без ултравиолетови или инфрачервени лъчи

  Без ултравиолетови или инфрачервени лъчи

  Светлината няма инфрачервени компоненти, така че не се излъчва горещина. Също така в тази светлина няма ултравиолетови компоненти. Тези две характеристики означават, че тази светлина няма да предизвика избелването на тъкани или други предмети.

 • Информация относно светлината

  Информация относно светлината

  Цветна температура: светлината може да има различни цветни температури, посочени в единици, наречени Келвин (K). Крушките с ниска стойност в Келвин излъчват топла, по-успокояваща светлина, докато тези с по-висока стойност в Келвин излъчват студена, по-зареждаща светлина. CRI: индексът на възпроизвеждане на цветовете (CRI) се използва за описание на ефекта от светлинен източник върху цветовото възприемане. Естествената светлина има CRI от 100. Показателят CRI на светодиодните крушки на Philips винаги е над 80, което осигурява точното и естествено отразяване на цветовете.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува