LED

Крушка

  Правилната светлина създава момента

  Светодиодите Philips с топъл и приглушаващ ефект предлагат едно ново изживяване за светодиоди с възможност за димиране. За разлика от стандартните светодиоди тези лампи на Philips предлагат подлежаща на димиране топла светлина в позната форма, която ви позволява да преминете от функционално осветление за всеки ден към приветливо, комфортно осветление. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LED Крушка

8, 5 W (60 W), B22, Топло бяло, WarmGlow димируема 8718696577431 Търсене на подобни продукти

Правилната светлина създава момента

Колкото повече приглушавате, толкова по-топла е светлината

 • Добро възпроизвеждане на цветовете (CRI > 80) за живи цветове

  Добро възпроизвеждане на цветовете (CRI > 80) за живи цветове

  Индексът на цветопредаване (CRI) се използва за описване на ефекта от светлинен източник върху цветовото възприемане. Естествената светлина има CRI от 100 и се използва като стандарт за сравнение с всеки друг източник. CRI показателят на светодиодните крушки на Philips винаги е над 80, близък до стойността на слънчевата светлина, отразяващ цветовете точно и естествено.

 • Моментална светлина при включване

  Моментална светлина при включване

  Няма нужда да чакате: Светодиодните крушки на Philips отдават цялата си яркост незабавно след включване.

 • Спестява до 80% енергия

  Спестява до 80% енергия

  Спестява до 80% електроенергия в сравнение с обикновените крушки. Струва си парите и спестява вашите пари година след година. Затова намалете сметките си електричество и започнете да спестявате сега.

 • Колкото повече приглушавате, толкова по-топла е светлината

  Колкото повече приглушавате, толкова по-топла е светлината

  За разлика от други димируеми светодиодни лампи тези нови крушки WarmGlow, със своята позната форма, предлагат идеално топло димируемо изживяване, което ви позволява да превключвате от всекидневна функционална светлина към приветлива, топла обстановка. Колкото повече приглушавате, толкова по-топла е светлината и по-ниско е нивото й. Сега можете да персонализирате вашата стая за разнообразие от задачи и да сте сигурни, че винаги имате подходяща светлина.

 • Съвършено допълнение и висококачествен външен вид

  Познатите форми подхождат идеално на осветителните ви тела: запазили сме формата и външния вид на класическата електрическа крушка.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува