LED

Лампа

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696577356/8718696577356_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Ярко осветление с отлично качество на светлината

  LED лампите Philips излъчват студена бяла светлина, имат изключително дълъг живот и моментално и значително намаляват потреблението на енергия. С изчистен и елегантен дизайн те са идеалният заместител на традиционните матирани лампи. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LED Лампа

5 W (40 W), E27, Студена дневна светлина, Без възможност за димиране 8718696577356 Търсене на подобни продукти

Ярко осветление с отлично качество на светлината

Създайте готина, зареждаща атмосфера

 • Информация относно светлината

  Информация относно светлината

  Цветна температура: светлината може да има различни цветни температури, посочени в единици, наречени Келвин (K). Лампите с ниска стойност в Келвин излъчват топла, по-успокояваща светлина, докато тези с по-висока стойност в Келвин излъчват студена, по-зареждаща светлина. CRI: индексът на възпроизвеждане на цветовете (CRI) се използва за описание на ефекта от светлинен източник върху цветовото възприемане. Естествената светлина има CRI от 100. Показателят CRI на светодиодните лампи на Philips винаги е над 80, което осигурява точното и естествено отразяване на цветовете.

 • Студена дневна светлина

  Студена дневна светлина

  Тази лампа има цветова температура 6500 K и е лампата с най-високата цветова температура, налична в тази категория. Затова тя ви предоставя осветителен ефект, който наподобява естествената дневна светлина. Това ще ви помогне да се фокусирате върху и да изпитате всеки детайл.

 • Обикновена светодиодна крушка за ежедневна употреба

  Обикновена светодиодна крушка за ежедневна употреба

  Светодиодната крушка за ежедневна употреба на Philips е перфектната крушка за вашите основни осветителни нужди. Тя се отличава с характерните за светодиодните лампи красива светлина и надеждна работа и е на достъпна цена.

 • Подобна форма и размер като халогенна крушка

  Подобна форма и размер като халогенна крушка

  С красиво оформения си дизайн и познати размери, това е модерна стандартна светодиодна крушка за осветление. Идеалният устойчив заместител за традиционните халогенни крушки.

 • Моментална светлина при включване

  Моментална светлина при включване

  Не е нужно да чакате: светодиодните крушки Philips ви предоставят своето осветление на пълна мощност незабавно след включването. Само с включване на превключвателя вашата стая светва напълно. Няма забавено стартиране или изчакване.

 • Дълъг живот – издържа до 15 години

  Дълъг живот – издържа до 15 години

  С експлоатационен живот до 15 000 часа може да намалите грижите около честата смяна на вашите лампи и да се наслаждавате на перфектно решение за осветление за над 15 години.

 • Отразява се по-добре на вашия портфейл и на планетата

  Отразява се по-добре на вашия портфейл и на планетата

  Светодиодната технология спестява до 80% електроенергия в сравнение с обикновените крушки. Затова си струва парите и спестява вашите пари година след година. Също така спомага за защита на околната среда.

 • Без ултравиолетови или инфрачервени лъчи

  Без ултравиолетови или инфрачервени лъчи

  Светлината няма инфрачервени компоненти, така че не се излъчва горещина. Също така в тази светлина няма ултравиолетови компоненти. Тези две характеристики означават, че тази светлина няма да предизвика избелването на тъкани или други предмети.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува