LED

Спот (димируема)

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696562864/8718696562864_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  LED

  Спот (димируема)

  Правилната светлина създава момента

  Светодиодните спот лампи Philips с топъл и приглушаващ ефект предлагат ново изживяване за светодиодните лампи с възможност за димиране. Тъй като тези спот лампи Philips могат да бъдат димирани до топлите тонове на традиционните крушки, можете да преминете от функционалното ежедневно осветление към приветлива, комфортна атмосфера. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LED Спот (димируема)

5 W (50 W), GU10, Топла светлина, WarmGlow димируема 8718696562864 Търсене на подобни продукти

Правилната светлина създава момента

Колкото повече приглушавате, толкова по-топла е светлината

 • Еднородна схема на лъча

  Еднородна схема на лъча

  Лещата Single Optic предоставя превъзходен слънчев лъч без сенките, които се появяват обичайно по ръба на разпространение на лъча, както става при традиционните халогенни спот лампи.

 • Димира до топла светлина

  Димира до топла светлина

  С тази димируема крушка може да димирате от 2200 K топла светлина до 2700 K светлина. Колкото повече димирате, толкова по-топла е светлината.

 • Дълъг живот – издържа до 15 години

  Дълъг живот – издържа до 15 години

  С експлоатационен живот до 15 000 часа може да намалите грижите около честата смяна на вашите светлинни крушки и да се наслаждавате на перфектно решение за осветление за над 15 години.

 • Отразява се по-добре на вашия портфейл и на планетата

  Отразява се по-добре на вашия портфейл и на планетата

  Светодиодната технология спестява до 80% електроенергия в сравнение с обикновените крушки. Затова си струва парите и спестява вашите пари година след година. Също така спомага за защита на околната среда.

 • Перфектна за акцентиращо осветление

  Перфектна за акцентиращо осветление

  Модерно осветление с познато излъчване на светлина под широк ъгъл (36 градуса), тази светодиодна спот лампа е подходяща и за акцентиращо, и за общо осветление. Тя може да бъде използвана във вдлъбнатини и полилеи с проследяващо осветление и е идеална за използване в кухни, осветление на кухненски остров, всекидневни и трапезарии.

 • Информация относно светлината

  Информация относно светлината

  Цветна температура: светлината може да има различни цветни температури, посочени в единици, наречени Келвин (K). Крушките с ниска стойност в Келвин излъчват топла, по-успокояваща светлина, докато тези с по-висока стойност в Келвин излъчват студена, по-зареждаща светлина. CRI: индексът на възпроизвеждане на цветовете (CRI) се използва за описание на ефекта от светлинен източник върху цветовото възприемане. Естествената светлина има CRI от 100. Показателят CRI на светодиодните крушки на Philips винаги е над 80, което осигурява точното и естествено отразяване на цветовете.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува