LED

Тип Спот

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696562741/8718696562741_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Това, което е вътре, прави разликата

  С красиво оформения си дизайн и познати размери тази светодиодна спот лампа е идеалният устойчив заместител за традиционните халогенни спот лампи. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LED Тип Спот

4, 6 W (50 W), GU10, Студена бяла, Без възможност за димиране 8718696562741 Търсене на подобни продукти

Това, което е вътре, прави разликата

Перфектен заместител на халогенна спот лампа

 • Информация относно светлината

  Информация относно светлината

  Цветна температура: светлината може да има различни цветни температури, посочени в единици, наречени Келвин (K). Крушките с ниска стойност в Келвин излъчват топла, по-успокояваща светлина, докато тези с по-висока стойност в Келвин излъчват студена, по-зареждаща светлина. CRI: индексът на възпроизвеждане на цветовете (CRI) се използва за описание на ефекта от светлинен източник върху цветовото възприемане. Естествената светлина има CRI от 100. Показателят CRI на светодиодните крушки на Philips винаги е над 80, което осигурява точното и естествено отразяване на цветовете.

 • Студена бяла светлина

  Студена бяла светлина

  Тази крушка има цветова температура 4000 K, предоставяйки ви студена, зареждаща светлина, перфектна за създаване на гостоприемна атмосфера за приемане на приятели или разпускане с книга.

 • Еднородна схема на лъча

  Еднородна схема на лъча

  Лещата Single Optic предоставя превъзходен слънчев лъч без сенките, които се появяват обичайно по ръба на разпространение на лъча, както става при традиционните халогенни спот лампи.

 • Подобна форма и размер като халогенна рефлекторна лампа

  Подобна форма и размер като халогенна рефлекторна лампа

  С красиво оформения си дизайн и познати размери това е модерна светодиодна крушка тип рефлектор. Идеалният устойчив заместител за традиционните халогенни рефлектори.

 • Моментална светлина при включване

  Моментална светлина при включване

  Не е нужно да чакате: светодиодните крушки Philips ви предоставят своето осветление на пълна мощност незабавно след включването. Само с включване на превключвателя вашата стая светва напълно. Няма забавено стартиране или изчакване.

 • Дълъг живот – издържа до 15 години

  Дълъг живот – издържа до 15 години

  С експлоатационен живот до 15 000 часа може да намалите грижите около честата смяна на вашите светлинни крушки и да се наслаждавате на перфектно решение за осветление за над 15 години.

 • Отразява се по-добре на вашия портфейл и на планетата

  Отразява се по-добре на вашия портфейл и на планетата

  Светодиодната технология спестява до 80% електроенергия в сравнение с обикновените крушки. Затова си струва парите и спестява вашите пари година след година. Също така спомага за защита на околната среда.

 • Перфектна за акцентиращо осветление

  Перфектна за акцентиращо осветление

  Модерно осветление с познато излъчване на светлина под широк ъгъл (36 градуса), тази светодиодна спот лампа е подходяща и за акцентиращо, и за общо осветление. Тя може да бъде използвана във вдлъбнатини и полилеи с проследяващо осветление и е идеална за използване в кухни, осветление на кухненски остров, всекидневни и трапезарии.

 • Без ултравиолетови или инфрачервени лъчи

  Без ултравиолетови или инфрачервени лъчи

  Светлината няма инфрачервени компоненти, така че не се излъчва горещина. Също така в тази светлина няма ултравиолетови компоненти. Тези две характеристики означават, че тази светлина няма да предизвика избелването на тъкани или други предмети.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува