Бяла атмосфера

  Бяла атмосфера

  Светлина за вашите моменти

  Добавете към своята система крушка за бяла атмосфера Philips Hue и подобрете своя дом с оттенъци на бяла светлина. С избор от бяла топла светлина до студена дневна светлина тази крушка ви помага да се събудите, отпуснете, четете, концентрирате или да се заредите с енергия. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Светлина за вашите моменти

От изгрев до залез

 • Събуждайте се и заспивайте по естествен начин

  Събуждайте се и заспивайте по естествен начин

  Philips Hue ще Ви помогне да станете от леглото по начина, който Ви харесва, което ще Ви помогне да започнете деня си освежени. Яркостта на светлината се увеличава постепенно, като имитира ефекта на изгрева и Ви помага да се събудите естествено, вместо да ви събуди силният звук на будилника. Започнете деня си по правилния начин. Вечерта успокояваща топла бяла светлина ви помага да отдъхнете, да се отпуснете и да подготвите тялото си за добър нощен сън.

 • Създайте подходящата атмосфера с от топла бяла към студена дневна светлина

  Създайте подходящата атмосфера с от топла бяла към студена дневна светлина

  Създайте правилната атмосфера за всеки един момент и декорирайте дома си с топла до хладна бяла светлина. Насладете се на различни стилове през годината без значение дали е чиста бяла светлина, напомняща Ви за пролетен бриз, топлата бяла светлина на лятното слънце, или студената дневна светлина на зимата.

 • Отпуснете се, четете, концентрирайте се и се заредете с енергия с рецепти за светлина

  Отпуснете се, четете, концентрирайте се и се заредете с енергия с рецепти за светлина

  Светлината влияе на настроението и поведението ни. Philips Hue може да ви помогне да персонализирате ежедневието си в моменти на които да се насладите. Пропуснете сутрешното си кафе и се пригответе за деня си със студена ярка бяла дневна светлина, която ви помага да заредите с енергия тялото и ума си. Останете фокусирани с деликатно настроената ярка бяла светлина. Или вдигнете краката си и се отпуснете с меко сияеща бяла светлина за перфектен завършек на деня.

 • Интелигентен контрол – вкъщи и навън

  Интелигентен контрол – вкъщи и навън

  С приложенията Philips Hue iOS и Android Вие можете да контролирате Вашето осветление дистанционно, където и да се намирате. Проверете дали не сте забравили да изключите осветлението си, преди да напуснете дома си и ги включете, ако работите до късно.

 • Задайте таймери/аларми за вашето удобство

  Задайте таймери/аларми за вашето удобство

  Philips Hue може да ви накара да се почувствате у дома, дори и да сте извън него, чрез функцията за график в приложението Philips Hue. Задайте осветлението да се включва в предварително зададено време, така че да е включено, когато се прибирате у дома. Дори можете да зададете стаите да се осветяват по различно време. И разбира се, можете да позволите осветлението да се изключва постепенно през нощта, така че никога да не се безпокоите дали сте оставили включени лампи.

 • Димиране без монтаж

  Димиране без монтаж

  Изживейте гарантирано плавно димиране с Philips Hue. Не е прекалено ярко. Не е прекалено тъмно. Просто е идеално. Няма нужда от кабели, електротехник или монтаж

 • Управлявайте го по Вашия начин

  Управлявайте го по Вашия начин

  Свържете лампите Philips Hue с моста и започнете да откривате безкрайните възможности. Управлявайте осветлението от Вашия смартфон или таблет чрез приложението Philips Hue или добавете ключове към системата, за да активирате осветлението. Задайте таймери, известия, аларми и други за пълноценно Philips Hue изживяване. Philips Hue работи дори с Amazon Alexa, Apple Homekit и Google Home, за да Ви позволи да управлявате осветлението с гласа си.

 • Изисква мост Philips Hue

  Изисква мост Philips Hue

  Свържете Вашите светлини Philips Hue с моста, за да ги управлявате от Вашия смартфон или таблет чрез приложението Philips Hue.

 • Светодиодна крушка с безжично управление

  Светодиодна крушка с безжично управление

  Тази светодиодна крушка се управлява безжично, ако я свържете към моста Philips Hue за интелигентно управление или към ключ за димиране Philips Hue.

 • Може да се димира само със съвместими устройства Philips Hue

  Този продукт може да се димира само ако е свързан към моста Philips Hue или към съвместимо устройство Philips Hue

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува