Economy

Енергоспестяваща крушка стик

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291658375/8718291658375_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Economy

  Енергоспестяваща крушка стик

  Похарчете малко, спестете много

  Ако ви е необходима обикновена енергоспестяваща лампа с компактен дизайн, тази лампа Philips Economy е най-добрият избор, що се отнася до съотношение "цена-качество". С до 6 години живот тази компактна лампа ще пести до 80% електроенергия и разходи. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Economy Енергоспестяваща крушка стик

8 W (42 W), E14, Топло бяло, Без възможност за димиране 8718291658375 Търсене на подобни продукти

Похарчете малко, спестете много

Качество от Philips на справедлива цена

 • Спестява до 80% енергия

  Спестява до 80% енергия

  Тази лампа използва до 80% по-малко енергия от традиционните източници на светлина, като ви помага да спестите пари от сметките си за електричество и да направите своя принос за опазването на околната среда.

 • Дълъг живот – издържа до 6 години

  Дълъг живот – издържа до 6 години

  Енергоспестяващите лампи Philips са проектирани за дълъг живот. С експлоатационен срок от до 6 години можете да избегнете досадата и разходите за честа смяна на лампи, като спестявате енергия година след година.

Вижте всички спецификации
 • Вероятността счупена крушка да повлияе на вашето здравословно състояние е изключително малка. Ако крушката се счупи, проветрете помещението за 30 минути и съберете счупените парчета, за предпочитане с ръкавици. Занесете ги, поставени в затворен полиетиленов плик, в местния пункт за събиране на отпадъци за рециклиране. Не използвайте прахосмукачка.
 • * Компактните флуоресцентни лампи трябва да се третират като специални отпадъци и да се предават в местните пунктове за събиране на отпадъци за рециклиране. Европейската осветителната промишленост създаде инфраструктура за рециклиране на живак, други метали, стъкло и т.н.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува