LED

Тип Спот

  Надеждно акцентно осветление с ярък насочен лъч

  Светодиодните спот лампи Philips излъчват ярък насочен лъч, имат изключително дълъг живот и значително намаляват потреблението на енергия. Те са идеалният дълготраен заместител на 20-ватовите спот лампи с фасунга GU5.3. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LED Тип Спот

4 W (20 W), Фасунга GU5.3, Топла бяла светлина 8718291192800 Търсене на подобни продукти

Надеждно акцентно осветление с ярък насочен лъч

Спестяват неудобството от смените на спот лампи

 • Спестяват неудобството на честите смени

  Спестяват неудобството на честите смени

  Издържлива алтернатива на халогенните спот лампи, светодиодните спот лампи на Philips могат да се монтират и забравят, като поддържат красивия си лъч светлина за много години напред.

 • Добро възпроизвеждане на цветовете (CRI > 80) за живи цветове

  Добро възпроизвеждане на цветовете (CRI > 80) за живи цветове

  Индексът на цветопредаване (CRI) се използва за описване на ефекта от светлинен източник върху цветовото възприемане. Естествената светлина има CRI от 100 и се използва като стандарт за сравнение с всеки друг източник. CRI показателят на светодиодните крушки на Philips винаги е над 80, близък до стойността на слънчевата светлина, отразяващ цветовете точно и естествено.

 • Много ниска консумация на енергия; спестяват поне 80%

  Много ниска консумация на енергия; спестяват поне 80%

  Като замените традиционните крушки със светодиодна алтернатива от Philips, ще получите незабавно, значително спестяване на енергия, при което ще допринасяте за една устойчива планета.

 • Издържат до 20 години

  Издържат до 20 години

  С живот до 20 000 часа тази светодиодна лампа Philips ще осигури желаната от вас атмосфера за до 20 години.*

 • 36º лъч халогенна светлина

  36º лъч халогенна светлина

  С познато излъчване на насочена светлина, идентичен като вид и усещане с халогенните спот лампи, тази светодиодна спот лампа е подходяща както за акцентиращо, така и за общо осветление.

 • Топла бяла светлина, съвсем като от лампа с нажежаема жичка (2700 K)

  Светлината може да има различни цветни температури, посочени в мерни единици, наречени Келвини (К). Крушките с ниска стойност по Келвин излъчват топла, по-уютна светлина, докато тези с по-висока стойност дават хладна, по-енергизираща светлина.

 • Съвместими с всички предлагани трансформатори

  С изчистения си и елегантен дизайн, тази светодиодна спот лампа Philips е съвместима с всички съществуващи транформатори, което я прави идеална за замяна на текущите ви спот лампи.**

 • Гладка повърхност и висококачествено покритие

  Проектирана да издържи дълго, тази светодиодна спот лампа предлага всички най-последни иновации, базирани на висококачествени материали. Тя е наистина идеалното решение за текущите ви осветителни тела.

Вижте всички спецификации
 • *Въз основа на средна употреба от 3 часа на ден
 • **Тази лампа отговаря на изискванията на EMC при употреба в комбинация с висококачествен електронен трансформатор, като например трансформаторът Philips CERTALINE 60. Производителността може да варира според трансформатора, използван за работа с лампата.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува