Tornado

Спирална енергоспестяваща лампа

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291117087/8718291117087_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Tornado

  Спирална енергоспестяваща лампа

  Изключителна яркост и наситени цветове

  Енергоспестяващите лампи Philips Tornado осигуряват изключителна яркост и светлина, на която цветовете изглеждат по-живи. Благодарение на компактния си дизайн тази спираловидна лампа с ниска консумация на електроенергия се побира почти навсякъде, като спестява енергия и пари в продължение на до 10 години. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Tornado Спирална енергоспестяваща лампа

8 W (45 W), E27, Топло бяло, Без възможност за димиране 8718291117087 Търсене на подобни продукти

Изключителна яркост и наситени цветове

За активна, енергична атмосфера

 • Изключителна яркост и ефективност

  Изключителна яркост и ефективност

  По-голямата яркост обикновено означава по-голяма консумация на енергия. Но с енергоспестяващите лампи Philips можете да се наслаждавате на идеално ярка, зареждаща светлина, докато пестите енергия и пари. Идеална за целево осветление в (домашни) офиси и на всяко друго място, изискващо особена яркост.

 • Спестява до 80% енергия

  Спестява до 80% енергия

  Тази лампа използва до 80% по-малко енергия от традиционните източници на светлина, като ви помага да спестите пари от сметките си за електричество и да направите своя принос за опазването на околната среда.

 • Дълъг живот – издържа до 10 години

  Дълъг живот – издържа до 10 години

  Енергоспестяващите лампи Philips са проектирани за дълъг живот. С експлоатационен срок от до 10 години можете да избегнете досадата и разходите за честа смяна на лампи, като спестявате енергия година след година.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

 • Вероятността счупена крушка да повлияе на вашето здравословно състояние е изключително малка. Ако крушката се счупи, проветрете помещението за 30 минути и съберете счупените парчета, за предпочитане с ръкавици. Занесете ги, поставени в затворен полиетиленов плик, в местния пункт за събиране на отпадъци за рециклиране. Не използвайте прахосмукачка.
 • * Компактните флуоресцентни лампи трябва да се третират като специални отпадъци и да се предават в местните пунктове за събиране на отпадъци за рециклиране. Европейската осветителната промишленост създаде инфраструктура за рециклиране на живак, други метали, стъкло и т.н.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува