Softone

Глобус

  Softone

  Глобус

  Мека и приятна светлина

  Край на дразнещото, непривлекателно осветление – енергоспестителите Softone създават приятна светлина наоколо, която щади очите. Има и богато разнообразие от светлинни ефекти за различни помещения и различни събития. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Softone Глобус

16 W (75 W), Обикновена фасунга, Топла бяла светлина 871150083016610 Търсене на подобни продукти

Мека и приятна светлина

Създава обкръжение в хармония с вашето настроение

 • Можете да вярвате на това, което четете на опаковката на продуктите на Philips

  Philips спазва обещанията си за производителността на лампите. Можете да вярвате на това, което четете на опаковката на продуктите на Philips, относно светоотдаването, срока на експлоатация и съотношението спрямо мощността на лампите с нажежаема жичка.

 • Предлага се в топла бяла светлина (2700 K)

  Лампите Philips се предлагат в топла бяла светлина (2700 K), която е сравнима с лампа с нажежаема жичка.Температурата на лампите се измерва по скалата на Келвин (K).

 • Отделяне на въглероден двуокис

  Енергоспестителите намаляват количеството потребявана енергия в дома ви, което води не само до по-малка сметка за електричество, но и до по-малки емисии на въглероден двуокис (CO2) от вашия доставчик на електроенергия. Заедно правим света по-добро място за живот.

 • Пестете енергия от момента на включване

  Всички енергоспестители на Philips пестят енергия от момента на включване. По време на експлоатацията си те използват по-малко Kw, което води до по-малка сметка за електричество. Процентът на спестена енергия е различен в зависимост от вида и технологията на лампите.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува