Softone Globe

Енергоспестяваща лампа глобус

  Softone Globe

  Енергоспестяваща лампа глобус

  Мека и приятна декоративна светлина

  Съчетание от сферичен дизайн за полилеи и ТОПЛА МЕКА светлина, под която можете да отдъхвате блажено. Щастливи с мисълта, че с тази енергоспестяваща крушка от Philips ще пестите пари през следващите 10 години. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Softone Globe Енергоспестяваща лампа глобус

12 W, Топла бяла светлина, Фасунга E27 871150083013545 Търсене на подобни продукти

Мека и приятна декоративна светлина

Сферична крушка, допълваща вашето осветително тяло

 • Спестява пари и електроенергия до 80%

  Тази крушка спестява пари и до 80% електроенергия в сравнение с обикновените крушки. Струва си парите и спестява вашите пари година след година. Затова намалете сметките си електричество и започнете да спестявате - сега.

Вижте всички спецификации
 • Вероятността счупена крушка да повлияе на вашето здравословно състояние е изключително малка. Ако крушката се счупи, проветрете помещението за 30 минути и съберете счупените парчета, за предпочитане с ръкавици. Занесете ги, поставени в затворен полиетиленов плик, в местния пункт за събиране на отпадъци за рециклиране. Не използвайте прахосмукачка.
 • * Компактните флуоресцентни лампи трябва да се третират като специални отпадъци и да се предават в местните пунктове за събиране на отпадъци за рециклиране. Европейската осветителната промишленост създаде инфраструктура за рециклиране на живак, други метали, стъкло и т.н..

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува