Genie

Пръчка

  Най-добро в ценовия клас

  Тази лампа ще се изплати още в първата година и ще продължи да намалява сметките ви дълго след това. Тя е достатъчно малка, за да се побере навсякъде, където пожелаете, и да добави нужната ярка светлина във вашия дом. Няма нищо чудно в това, че тя е най-продаваната лампа в Европа! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Genie Пръчка

18 W (100 W), Обикновена фасунга, Студена дневна светлина 871150080113510 Търсене на подобни продукти

Най-добро в ценовия клас

Висококачествено осветление в една компактна лампа

 • Дълъг експлоатационен срок

  Дълъг експлоатационен срок

  Средно нашите лампи се включват за 2,7 часа на ден и 1000 часа на година. Действителните часове на светене зависят от сезона (зима или лято), метеорологичните условия (слънчев или мрачен дъждовен ден) и стаята, където се използва лампата (баня или всекидневна). Тази енергоспестяваща лампа ще издържи поне 8000 часа, тоест - 8 години.

 • Пестете енергия от момента на включване

  Всички енергоспестители на Philips пестят енергия от момента на включване. По време на експлоатацията си те използват по-малко Kw, което води до по-малка сметка за електричество. Процентът на спестена енергия е различен в зависимост от вида и технологията на лампите.

 • Отделяне на въглероден двуокис

  Енергоспестяващите лампи намаляват количеството потребявана енергия в дома ви, което води не само до по-малка сметка за електричество, но и до по-малки емисии на въглероден двуокис (CO2) от вашия доставчик на електроенергия. Заедно правим света по-добро място за живот.

 • Можете да вярвате на това, което четете на опаковката на продуктите на Philips

  Philips спазва обещанията си за производителността на лампите. Можете да вярвате на това, което четете на опаковката на продуктите на Philips, относно светоотдаването, срока на експлоатация и съотношението спрямо мощността на лампите с нажежаема жичка.

 • Достига пълна яркост само за няколко секунди

  Чакането докато лампата достигне пълния си капацитет вече е в историята с нашите енергоспестяващи лампи с бърз старт.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува