Genie

Енергоспестяваща крушка стик

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8711500801050/8711500801050_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Genie

  Енергоспестяваща крушка стик

  Малка, мощна, красива

  Тази тръбна енергоспестяваща лампа Philips ще се изплати през първата година и ще продължи да намалява сметките след това. Тя е достатъчно малка, за да се побере в повечето осветителни тела, като предоставя хладна ярка светлина на всяка точка в дома ви. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Genie Енергоспестяваща крушка стик

8 W (38 W), E14, Студена дневна светлина, Без възможност за димиране 8711500801050 Търсене на подобни продукти

Малка, мощна, красива

Компактна висококачествена ярка крушка

 • Ярка светлина в компактен дизайн

  Ярка светлина в компактен дизайн

  Тази енергоспестяваща лампа Philips е достатъчно малка, за да се побере безпроблемно на всяко място, където ви е нужна особено ярка светлина в дома. Идеална за тесни осветителни тела.

 • Спестява до 80% енергия

  Спестява до 80% енергия

  Тази лампа използва до 80% по-малко енергия от традиционните източници на светлина, като ви помага да спестите пари от сметките си за електричество и да направите своя принос за опазването на околната среда.

 • Дълъг живот – издържа до 10 години

  Дълъг живот – издържа до 10 години

  Енергоспестяващите лампи Philips са проектирани за дълъг живот. С експлоатационен срок от до 10 години можете да избегнете досадата и разходите за честа смяна на лампи, като спестявате енергия година след година.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

 • Вероятността счупена крушка да повлияе на вашето здравословно състояние е изключително малка. Ако крушката се счупи, проветрете помещението за 30 минути и съберете счупените парчета, за предпочитане с ръкавици. Занесете ги, поставени в затворен полиетиленов плик, в местния пункт за събиране на отпадъци за рециклиране. Не използвайте прахосмукачка.
 • * Компактните флуоресцентни лампи трябва да се третират като специални отпадъци и да се предават в местните пунктове за събиране на отпадъци за рециклиране. Европейската осветителната промишленост създаде инфраструктура за рециклиране на живак, други метали, стъкло и т.н.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува