Genie

Енергоспестяваща крушка стик

  Genie

  Енергоспестяваща крушка стик

  Малка, мощна, красива

  Тази лампа Philips ще се изплати още през първата година и ще продължи непрекъснато да намалява сметките ви. Тя е достатъчно малка, за да се побере навсякъде, където ви трябва ярка светлина във вашия дом. Няма нищо чудно в това, че тя е най-продаваната енергоспестяваща лампа в Европа! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Genie Енергоспестяваща крушка стик

5 W, Студена дневна светлина, Фасунга E14 871150080104310 Търсене на подобни продукти

Малка, мощна, красива

Висококачествено икономично осветление, компактен дизайн

 • Спестява пари и електроенергия до 80%

  Тази крушка спестява пари и до 80% електроенергия в сравнение с обикновените крушки. Струва си парите и спестява вашите пари година след година. Затова намалете сметките си електричество и започнете да спестявате - сега.

Вижте всички спецификации
 • Вероятността счупена крушка да повлияе на вашето здравословно състояние е изключително малка. Ако крушката се счупи, проветрете помещението за 30 минути и съберете счупените парчета, за предпочитане с ръкавици. Занесете ги, поставени в затворен полиетиленов плик, в местния пункт за събиране на отпадъци за рециклиране. Не използвайте прахосмукачка.
 • * Компактните флуоресцентни лампи трябва да се третират като специални отпадъци и да се предават в местните пунктове за събиране на отпадъци за рециклиране. Европейската осветителната промишленост създаде инфраструктура за рециклиране на живак, други метали, стъкло и т.н..

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува