Circular

Кръгла енергоспестяваща лампа, тип "Ринг"

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8711500317056/8711500317056_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Circular

  Кръгла енергоспестяваща лампа, тип "Ринг"

  Действително ефективна кръгла лампа

  Кръглите енергоспестяващи лампи Philips имат специална форма за специални приложения. Благодарение на малката си височина те се побират в тесни пространства, като придават допълнителна светлина. При това спестяват до 80% енергия и разходи. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Circular Кръгла енергоспестяваща лампа, тип "Ринг"

24 W (118 W), Фасонка E27, Студена дневна светлина 8711500317056 Търсене на подобни продукти

Действително ефективна кръгла лампа

Отлично разпределение на светлината

 • Спестява до 80% енергия

  Спестява до 80% енергия

  Тази лампа използва до 80% по-малко енергия от традиционните източници на светлина, като ви помага да спестите пари от сметките си за електричество и да направите своя принос за опазването на околната среда.

 • Дълъг живот – издържа до 6 години

  Дълъг живот – издържа до 6 години

  Енергоспестяващите лампи Philips са проектирани за дълъг живот. С експлоатационен срок от до 6 години можете да избегнете досадата и разходите за честа смяна на лампи, като спестявате енергия година след година.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

 • Вероятността счупена крушка да повлияе на вашето здравословно състояние е изключително малка. Ако крушката се счупи, проветрете помещението за 30 минути и съберете счупените парчета, за предпочитане с ръкавици. Занесете ги, поставени в затворен полиетиленов плик, в местния пункт за събиране на отпадъци за рециклиране. Не използвайте прахосмукачка.
 • * Компактните флуоресцентни лампи трябва да се третират като специални отпадъци и да се предават в местните пунктове за събиране на отпадъци за рециклиране. Европейската осветителната промишленост създаде инфраструктура за рециклиране на живак, други метали, стъкло и т.н.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува