Tornado

Спирална енергоспестяваща лампа

  Tornado

  Спирална енергоспестяваща лампа

  Моментална ярка светлина

  Tornado притежава изключителна яркост и кара цветовете ви да изглеждат по-наситени. Тази осветителна крушка Philips се включва моментално и се побира навсякъде, благодарение на компактния си дизайн. Като ви спестява пари до 10 години* * по-дълго от традиционната крушка. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Tornado Спирална енергоспестяваща лампа

20 W, Топла бяла светлина, Фасунга E27 871016339470110 Търсене на подобни продукти

Моментална ярка светлина

Моментална ярка светлина, която кара цветовете ви да изглеждат по-наситени;

 • Спестява пари и електроенергия до 80%

  Тази крушка спестява пари и до 80% електроенергия в сравнение с обикновените крушки. Струва си парите и спестява вашите пари година след година. Затова намалете сметките си електричество и започнете да спестявате - сега.

Вижте всички спецификации
 • Вероятността счупена крушка да повлияе на вашето здравословно състояние е изключително малка. Ако крушката се счупи, проветрете помещението за 30 минути и съберете счупените парчета, за предпочитане с ръкавици. Занесете ги, поставени в затворен полиетиленов плик, в местния пункт за събиране на отпадъци за рециклиране. Не използвайте прахосмукачка.
 • * Компактните флуоресцентни лампи трябва да се третират като специални отпадъци и да се предават в местните пунктове за събиране на отпадъци за рециклиране. Европейската осветителната промишленост създаде инфраструктура за рециклиране на живак, други метали, стъкло и т.н..

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува