Downlighter

Енергоспестяваща спот лампа

  Downlighter

  Енергоспестяваща спот лампа

  Пестене на енергия от крушки

  Осветителните лунички на Philips ви дават решението за намаляване на вашата сметка за електроенергия. Дългите насочени светлини на лампите на Philips наистина водят до нови нива на пестене на енергия. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Downlighter Енергоспестяваща спот лампа

20 W, Обикновена фасунга, Студена дневна светлина 871016321671310 Търсене на подобни продукти

Пестене на енергия от крушки

Спестявайте пари от всички продукти за насочено осветление

 • Спестява до 80% енергия

  Спестява до 80% енергия

  Спестява до 80% електроенергия в сравнение с обикновените крушки. Струва си парите и спестява вашите пари година след година. Затова намалете сметките си електричество и започнете да спестявате сега.

 • Заменя вашата рефлекторна лампа

  Лесно е да направите промяната. Заменете вашата рефлекторна лампа и се възползвайте от предимствата, които ви дават новите технологии.

Вижте всички спецификации
 • Вероятността счупена крушка да повлияе на вашето здравословно състояние е изключително малка. Ако крушката се счупи, проветрете помещението за 30 минути и съберете счупените парчета, за предпочитане с ръкавици. Занесете ги, поставени в затворен полиетиленов плик, в местния пункт за събиране на отпадъци за рециклиране. Не използвайте прахосмукачка.
 • * Компактните флуоресцентни лампи трябва да се третират като специални отпадъци и да се предават в местните пунктове за събиране на отпадъци за рециклиране. Европейската осветителната промишленост създаде инфраструктура за рециклиране на живак, други метали, стъкло и т.н.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува