Tornado

Спирала

  Tornado

  Спирала

  Най-малката енергоспестяваща лампа

  Tornado е най-новата и най-мощна енергоспестяваща лампа на Philips. Този чудесен малък енергоспестител е свръхкомпактен, дава повече светлина и спестява до 85% енергия. А най-хубавото е, че може да се съчетае с почти всяко осветително тяло във вашия дом! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Tornado Спирала

12 W (60 W), Малка фасунга, Студена дневна светлина 871016321440510 Търсене на подобни продукти

Най-малката енергоспестяваща лампа

Висока яркост

 • Дълъг експлоатационен срок

  Дълъг експлоатационен срок

  Средно нашите лампи се включват за 2,7 часа на ден и 1000 часа на година. Действителните часове на светене зависят от сезона (зима или лято), метеорологичните условия (слънчев или мрачен дъждовен ден) и стаята, където се използва лампата (баня или всекидневна). Тази енергоспестяваща лампа ще издържи поне 8000 часа, тоест - 8 години.

 • Отделяне на въглероден двуокис

  Енергоспестителите намаляват количеството потребявана енергия в дома ви, което води не само до по-малка сметка за електричество, но и до по-малки емисии на въглероден двуокис (CO2) от вашия доставчик на електроенергия. Заедно правим света по-добро място за живот.

 • Висока производителност и още по-малък размер в сравнение със сегашните лампи

  Най-малките ни енергоспестители са с размер на традиционна крушка. Сега можете да спестите енергия и пари от всичките си осветителни тела, без да правите компромиси с качеството на осветлението.

 • Пестете енергия от момента на включване

  Всички енергоспестители на Philips пестят енергия от момента на включване. По време на експлоатацията си те използват по-малко Kw, което води до по-малка сметка за електричество. Процентът на спестена енергия е различен в зависимост от вида и технологията на лампите.

 • Достига пълна яркост само за няколко секунди

  Чакането докато лампата достигне пълния си капацитет вече е в историята с нашите енергоспестяващи лампи с бърз старт.

 • Можете да вярвате на това, което четете на опаковката на продуктите на Philips

  Philips спазва обещанията си за производителността на лампите. Можете да вярвате на това, което четете на опаковката на продуктите на Philips, относно светоотдаването, срока на експлоатация и съотношението спрямо мощността на лампите с нажежаема жичка.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува