Tornado

Спирална енергоспестяваща лампа

  Tornado

  Спирална енергоспестяваща лампа

  Най-малката енергоспестяваща лампа с най-голяма яркост

  Tornado е най-новата и най-мощна енергоспестяваща крушка на Philips. Този чудесен малък енергоспестител е изключително компактен, дава повече светлина и спестява до 83% енергия. А най-хубавото е, че може да се съчетае с почти всяко осветително тяло във вашия дом! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Tornado Спирална енергоспестяваща лампа

5 W (30 W), Обикновена фасунга, Топло бяло 871016321151010 Търсене на подобни продукти

Най-малката енергоспестяваща лампа с най-голяма яркост

Малка по размери, но с отлична производителност

 • Спестява пари и електроенергия до 83%

  Тази лампа спестява пари и до 83% електроенергия в сравнение с обикновените крушки. Струва си парите и спестява вашите пари година след година. Затова намалете сметките си електричество и започнете да спестявате - сега.

 • Много интензивна светлина

  Светлоотдаването на тези крушки Philips е по-високо от това на повечето стандартни енергоспестяващи лампи. Те ви дават изобилна светлина, когато искате да почетете любимата си книга или да помогнете на децата с домашните.

 • Експлоатационен срок до 12 години

  Модерните технологии осигуряват по-дълъг живот в сравнение с обикновените крушки. С експлоатационен срок до 12 години, една енергоспестяваща крушка Philips заменя 12 обикновени. И така, те имат по-дълъг живот и спестяват вашите пари, година след година. Експлоатационният срок е определен на базата на средно използване 2,7 часа на ден или 1000 часа на година. Тази средна стойност се влияе от използването през различните сезони (мрачните зимни дни или слънчевите летни), от климатичните условия (слънчеви дни или мрачни и дъждовни) и от стаята, в която се използва лампата (по-кратък живот в банята и по-дълъг - в хола).

Вижте всички спецификации
 • Вероятността счупена крушка да повлияе на вашето здравословно състояние е изключително малка. Ако крушката се счупи, проветрете помещението за 30 минути и съберете счупените парчета, за предпочитане с ръкавици. Занесете ги, поставени в затворен полиетиленов плик, в местния пункт за събиране на отпадъци за рециклиране. Не използвайте прахосмукачка.
 • * Компактните флуоресцентни лампи трябва да се третират като специални отпадъци и да се предават в местните пунктове за събиране на отпадъци за рециклиране. Европейската осветителната промишленост създаде инфраструктура за рециклиране на живак, други метали, стъкло и т.н..

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува