Bloom

  Оцветете света си със светлина

  Добавете Philips Hue Iris към вашата система. Стилна лампа за вашето бюро, полица или под, която облива стените ви с красива цветна светлина.

 • Оцветете света си със светлина

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Оцветете света си със светлина

 • Plug and Play

  Plug and Play

  Philips Hue bloom е проектирана да създава непряко околно осветление и е съвършеният начин да поставите акцент върху конкретна мебел или архитектурни елементи в дома си. И тъй като това е продукт без батерия, можете да го местите лесно навсякъде, където има контакт. Поставете го на шкафа за телевизор. Върху бюрото. Или под любимата си картина. Поставете го в или извън полезрението си и заслужилият много награди дизайн ще се съчетае безпроблемно с интериора Ви.

 • Акцентирайте с цвят

  Акцентирайте с цвят

  Изберете от 16 милиона цвята. Добавете акцент към дома си. Осветете пространството с цветни петна. Или облейте стените с невероятни оттенъци. Намалете интензитета и смесете меките тонове за плавен светлинен ефект.

 • Синхронизирайте светлините с музика и филми

  Синхронизирайте светлините с музика и филми

  Направете така, че гледането на телевизия да обхване цялата стая, или синхронизирайте осветлението с Вашата музика и вижте как осветлението реагира на ритъма. Изтеглете приложението на трета страна и открийте страхотните неща, които можете да правите с Philips Hue.

 • Интелигентен контрол – вкъщи и навън

  Интелигентен контрол – вкъщи и навън

  С приложенията Philips Hue iOS и Android Вие можете да контролирате Вашето осветление дистанционно, където и да се намирате. Проверете дали не сте забравили да изключите осветлението си, преди да напуснете дома си и ги включете, ако работите до късно.

 • Задайте таймери/аларми за вашето удобство

  Задайте таймери/аларми за вашето удобство

  Philips Hue може да ви накара да се почувствате у дома, дори и да сте извън него, чрез функцията за график в приложението Philips Hue. Задайте осветлението да се включва в предварително зададено време, така че да е включено, когато се прибирате у дома. Дори можете да зададете стаите да се осветяват по различно време. И разбира се, можете да позволите осветлението да се изключва постепенно през нощта, така че никога да не се безпокоите дали сте оставили включени лампи.

 • Димиране без монтаж

  Димиране без монтаж

  Изживейте гарантирано плавно димиране с Philips Hue. Не е прекалено ярко. Не е прекалено тъмно. Просто е идеално. Няма нужда от кабели, електротехник или монтаж

 • Управлявайте го по Вашия начин

  Управлявайте го по Вашия начин

  Свържете лампите Philips Hue с моста и започнете да откривате безкрайните възможности. Управлявайте осветлението от Вашия смартфон или таблет чрез приложението Philips Hue или добавете ключове към системата, за да активирате осветлението. Задайте таймери, известия, аларми и други за пълноценно Philips Hue изживяване. Philips Hue работи дори с Amazon Alexa, Apple Homekit и Google Home, за да Ви позволи да управлявате осветлението с гласа си.

 • Изисква бридж Philips Hue

  Изисква бридж Philips Hue

  Свържете Вашите светлини Philips Hue с моста, за да ги управлявате от Вашия смартфон или таблет чрез приложението Philips Hue.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува