LIGHTSTRIP PLUS EU/UK EXT – УДЪЛЖЕНИЕ

  LIGHTSTRIP PLUS EU/UK EXT – УДЪЛЖЕНИЕ

  Неограничени възможности

  Възможно най-гъвкавият източник на светлина. Удължете вашия Philips Hue Lightstrip Plus с тези удължители по 1 метър за по-големи повърхности. Оформете, прикрепете към всяка твърда повърхност и се наслаждавайте на мощно светлоотдаване в лумени.

 • Неограничени възможности

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Неограничени възможности

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Неограничени възможности

за изключително изживяване

 • Удължете вашия Lightstrip Plus с удължения от 1 метър

  Удължете вашия Lightstrip Plus с удължения от 1 метър

  Удължете вашия Philips Hue Lightstrip Plus с тези удължения по 1 метър за покриване на по-големи повърхности и по-широки площи.

 • С възможност за удължаване до 10 метра

  С възможност за удължаване до 10 метра

  Удължете своята Philips Hue Lightstrip Plus до 10 метра, като добавите 1 метър удължение, за да покриете по-големи повърхности и по-широки площи. От ярка светлина във вдлъбнатина до съпровождаща светлина във вашия коридор или стълби – всичко е възможно. Philips Hue lightstrip plus осигурява пълно постоянство в цвета от първото до последното удължение.

 • Ненадмината гъвкавост: форма, извивки и удължение

  Ненадмината гъвкавост: форма, извивки и удължение

  Philips Hue Lightstrip Plus е възможно най-гъвкавият източник на светлина. Можете да оформяте лентата в почти всяка форма и да използвате лепящата лента на задната й страна, за да я закрепвате върху всяка твърда повърхност. Ако е необходимо, можете да отрежете вашата Philips Hue Lightstrip Plus по размер с ножица по маркировките. Вградете Philips Hue Lightstrip Plus в мебели, във вдлъбнатини, под кухненски шкафове или подчертайте архитектурни орнаменти с мека непряка светлина. Philips Hue Lightstrip Plus е най-универсалният и издръжлив светлинен източник, който ще вдъхне живот на стаята.

 • Изисква Philips Lightstrip Plus и бридж Philips Hue

  Изисква Philips Lightstrip Plus и бридж Philips Hue

  Този продукт може да се използва само за удължаване на Philips Hue Lightstrip Plus и трябва да бъде свързан към бридж Philips Hue.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува