Disney

Disney

2 в 1 – прожектор и нощна лампа

  Disney

  2 в 1 – прожектор и нощна лампа

  Включете въображението си

  Тази нощна лампа Cars от Philips и Disney, която е и прожектор за изображения, ще изуми сина ви с вълшебно разказване на истории. Завъртете 1 от филмовите ролки, за да прожектирате забавни сцени от Cars на тавана или да включите уютната нощна лампа отдолу. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Disney 2 в 1 – прожектор и нощна лампа

Cars, червено, LED лампи 717693216 Търсене на подобни продукти

Включете въображението си

 • За деца

  За деца

  Тази лампа от Philips и Disney за спалнята на детето ви създава среда, която окуражава децата да се радват на това, което обичат най-много – забавленията и творчеството! Място, където детето ви може да учи, играе и спи в компанията на любимия си герой на Disney. Тази лампа е проектирана да бъде безопасна за детето ви.

 • Създава вълшебна атмосфера

  Създава вълшебна атмосфера

  Тази преносима лампа от Philips и Disney за спалнята на детето ви комбинира нощна лампа с вълшебен прожектор за изображения. Нощната светлина кара детето ви да се чувства в безопасност през нощта, докато прожекторът вдъхва живот на любимите на детето ви герои на Disney върху стената или тавана. Уникалната лампа "2 в 1" постига ново ниво в режима на лягане и приказките преди сън. С вградения в лампата двупосочен ключ можете лесно да превключвате между нощната светлина и вълшебния прожектор за изображения.

 • Висококачествена светодиодна светлина

  Висококачествена светодиодна светлина

  LED технологията, вградена в тази лампа, е уникално разработено решение от Philips. Включва се моментално и позволява оптимално светлоотдаване, подчертавайки наситените цветове в дома ви.

 • Топла бяла светлина

  Топла бяла светлина

  Светлината може да има различна цветна температура, която се посочва в единици, наречени Келвин (K). Лампите с ниска стойност в Келвин излъчват топла, по-уютна светлина, докато тези с по-висока стойност създават хладна, по-енергизираща светлина. Тази лампа предлага топла бяла светлина за уютна атмосфера.

 • Работи на батерии – 3 x AA, батериите не са приложени

  Работи на батерии – 3 x AA, батериите не са приложени

  Тази лампа работи с 3 батерии AA. Всички батерии с този размер вършат работа. Не смесвайте различни видове батерии; винаги използвайте един тип. Батериите не са приложени в кутията.

 • Приложени са допълнителни ролки с изображения

  Приложени са допълнителни ролки с изображения

  Тази лампа от Philips и Disney се предоставя с 3 ролки, всяка от които се състои от 8 различни изображения, които да стимулират въображението на детето ви.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува