Disney

Disney

Фенерче

  Включете въображението си

  Това джобно фенерче Winnie от Philips и Disney свети, за да може детето ви да пристъпва смело в мрака, докато си играе или през нощта. Безопасен и хладен на допир, цветният дизайн е оформен да се хваща лесно и удобно от малките ръчички. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Включете въображението си

 • За деца

  За деца

  Тази лампа от Philips и Disney за спалнята на детето ви създава среда, която окуражава децата да се радват на това, което обичат най-много – забавленията и творчеството! Място, където детето ви може да учи, играе и спи в компанията на любимия си герой на Disney. Тази лампа е проектирана да бъде безопасна за детето ви.

 • Висококачествена светодиодна светлина

  Висококачествена светодиодна светлина

  LED технологията, вградена в тази лампа, е уникално разработено решение от Philips. Включва се моментално и позволява оптимално светлоотдаване, подчертавайки наситените цветове в дома ви.

 • Работи на батерии – 2 x AAA, батериите не са приложени

  Работи на батерии – 2 x AAA, батериите не са приложени

  Тази лампа работи с 2 батерии AAA. Всички батерии с този размер вършат работа. Не смесвайте различни видове батерии; винаги използвайте един тип. Батериите не са приложени в кутията.

 • Ключ за вкл./изкл. на изделието

  Ключ за вкл./изкл. на изделието

  Дискретно интегрираният в осветителното тяло бутон позволява лесно включване и изключване на светлината.

 • Придружава детето ви през нощта

  Тази преносима лампа от Philips и Disney безопасно води детето ви по време на нощните разходки до банята или родителската спалня. Проектиран за деца, този фенер приляга идеално в ръката на детето ви и се носи лесно навсякъде.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува