Disney

Disney

Окачено осветление

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717513216/717513216_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Disney

  Окачено осветление

  Включете въображението си

  Тази висяща лампа Philips и Disney Cars с щури отвори хвърля игриви шарки на стените на спалнята и е ярка и цветна. Тя представя любимите звезди от Cars на сина ви, за да вдъхнови големи мечти и сладки сънища! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Включете въображението си

 • За деца

  За деца

  Тази лампа от Philips и Disney за спалнята на детето ви създава среда, която окуражава децата да се радват на това, което обичат най-много – забавленията и творчеството! Място, където детето ви може да учи, играе и спи в компанията на любимия си герой на Disney. Тази лампа е проектирана да бъде безопасна за детето ви.

 • Идеална за общо осветление

  Идеална за общо осветление

  Тази лампа от Philips и Disney за спалнята на детето ви е идеалният акцент за създаване на лъч светлина. Тя осигурява идеалната среда за ежедневните занимания на детето ви.

 • Регулируема височина при монтажа

  Това висящо осветително тяло се доставя с дълги кабели, с цел максимална гъвкавост при монтажа. Изберете идеалната за вашите нужди височина.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува