Hue Go

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/7146060ph/7146060ph_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Неограничени възможности

  Добавете към Вашата система Philips Hue Go с бяла и цветна светлина. Go разполага с елегантен дизайн с прозрачен корпус. Тя е безжична, преносима и може да се зарежда до 3 часа. Управлявайте през системата Hue или чрез бутона върху продукта. Вижте всички предимства

 • Неограничени възможности

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Неограничени възможности

за изключителни изживявания

 • Портативна

  Портативна

  Philips Hue Go е най-универсалната лампа в дома ви. Включите ли я в контакта, можете да я използвате, за да оцветите стените си с цветна или бяла светлина. Изключите ли я от контакта, Philips Hue Go се превръща в преносима вещ, която да взимате със себе си, за да внесете най-добрата светлина във вашите дейности. Зарежда се от акумулаторна вътрешна батерия, която издържа до 3 часа. Също в преносим режим Philips Hue Go може да се управлява изцяло със смарт устройството ви. Управлението на вградената интелигентна батерия гарантира максимална употреба. Въпреки че Philips Hue Go не е водоустойчива, тя е проектирана да издържа на висока влажност.

 • Управление от продукта

  Управление от продукта

  Управлявайте Philips Hue Go дори и без смарт устройство подръка. Активирайте настройките на лампата директно, като натискате бутона на продукта. Изберете измежду 7 различни светлинни ефекта: функционална топла бяла светлина, студена енергизираща дневна светлина и 5 естествени динамични светлинни ефекта, които са в унисон със специалните моменти. Или преминете през цветовите модели чрез бързо потупване и след това задръжте бутона, докато желаният цвят заиграе. Забавлението наистина започва, когато свържете Philips Hue Go с бриджа. Управлявайте Philips Hue Go с вашето смарт устройство и открийте неограничени възможности.

 • Естествени динамични ефекти

  Естествени динамични ефекти

  Подобрете специалните моменти с естествена светлина. Philips Hue Go включва 5 патентовани естествени динамични ефекта: "Уют на свещи", "Неделно кафе", "Медитация", "Омагьосана гора" и "Среднощни приключения". Всеки динамичен ефект е със свой собствен микс от цветове, с които да се създаде правилната атмосфера.

 • Пълно управление от смарт устройство с мост Hue

  Пълно управление от смарт устройство с мост Hue

  Свържете Вашата лампа Philips Hue с моста, за да отключите безкрайните възможности на системата.

 • Бъдете креативни с 16 милиона цвята

  Бъдете креативни с 16 милиона цвята

  Играйте със светлината и избирайте от 16 милиона цвята за незабавна промяна във външния вид и атмосферата на стаята ви. Настройте атмосферата без усилие и с едно докосване на бутон. Използвайте любима снимка и изживейте отново тези специални моменти с пръски светлина. Запазете любимите си настройки за осветление и ги извиквайте с докосване с пръст

 • Синхронизирайте светлините с музика и филми

  Синхронизирайте светлините с музика и филми

  Направете така, че гледането на телевизия да обхване цялата стая, или синхронизирайте осветлението с Вашата музика и вижте как осветлението реагира на ритъма. Изтеглете приложението на трета страна и открийте страхотните неща, които можете да правите с Philips Hue.

 • Осветете вашите игри

  Осветете вашите игри

  Развийте своя опит в игрите до следващо ниво. Изтеглете приложения на външни разработчици и открийте впечатляващите неща, които можете да правите с Philips Hue.

 • Събуждайте се и заспивайте по естествен начин

  Събуждайте се и заспивайте по естествен начин

  Philips Hue ще Ви помогне да станете от леглото по начина, който Ви харесва, което ще Ви помогне да започнете деня си освежени. Яркостта на светлината се увеличава постепенно, като имитира ефекта на изгрева и Ви помага да се събудите естествено, вместо да ви събуди силният звук на будилника. Започнете деня си по правилния начин. Вечерта успокояваща топла бяла светлина ви помага да отдъхнете, да се отпуснете и да подготвите тялото си за добър нощен сън.

 • Създайте подходящата атмосфера с от топла бяла към студена дневна светлина

  Създайте подходящата атмосфера с от топла бяла към студена дневна светлина

  Създайте правилната атмосфера за всеки един момент и декорирайте дома си с топла до хладна бяла светлина. Насладете се на различни стилове през годината без значение дали е чиста бяла светлина, напомняща Ви за пролетен бриз, топлата бяла светлина на лятното слънце, или студената дневна светлина на зимата.

 • Отпуснете се, четете, концентрирайте се и се заредете с енергия с рецепти за светлина

  Отпуснете се, четете, концентрирайте се и се заредете с енергия с рецепти за светлина

  Светлината влияе на настроението и поведението ни. Philips Hue може да ви помогне да персонализирате ежедневието си в моменти на които да се насладите. Пропуснете сутрешното си кафе и се пригответе за деня си със студена ярка бяла дневна светлина, която ви помага да заредите с енергия тялото и ума си. Останете фокусирани с деликатно настроената ярка бяла светлина. Или вдигнете краката си и се отпуснете с меко сияеща бяла светлина за перфектен завършек на деня.

 • Интелигентен контрол – вкъщи и навън

  Интелигентен контрол – вкъщи и навън

  С приложенията Philips Hue iOS и Android Вие можете да контролирате Вашето осветление дистанционно, където и да се намирате. Проверете дали не сте забравили да изключите осветлението си, преди да напуснете дома си и ги включете, ако работите до късно.

 • Задайте таймери/аларми за вашето удобство

  Задайте таймери/аларми за вашето удобство

  Philips Hue може да ви накара да се почувствате у дома, дори и да сте извън него, чрез функцията за график в приложението Philips Hue. Задайте осветлението да се включва в предварително зададено време, така че да е включено, когато се прибирате у дома. Дори можете да зададете стаите да се осветяват по различно време. И разбира се, можете да позволите осветлението да се изключва постепенно през нощта, така че никога да не се безпокоите дали сте оставили включени лампи.

 • Димиране без монтаж

  Димиране без монтаж

  Изживейте гарантирано плавно димиране с Philips Hue. Не е прекалено ярко. Не е прекалено тъмно. Просто е идеално. Няма нужда от кабели, електротехник или монтаж

 • Управлявайте го по Вашия начин

  Управлявайте го по Вашия начин

  Свържете лампите Philips Hue с моста и започнете да откривате безкрайните възможности. Управлявайте осветлението от Вашия смартфон или таблет чрез приложението Philips Hue или добавете ключове към системата, за да активирате осветлението. Задайте таймери, известия, аларми и други за пълноценно Philips Hue изживяване. Philips Hue работи дори с Amazon Alexa, Apple Homekit и Google Home, за да Ви позволи да управлявате осветлението с гласа си.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува