Щепсел френски стандарт

  Щепсел френски стандарт

  Създайте подходящата за момента светлина

  Ярка бяла светлина за четене. По-топъл нюанс, когато играете игри с децата. Не е нужно да сменяте осветителните тела, за да ползвате LivingAmbiance у дома. Просто добавете този адаптер и те ще работят с другите продукти LivingAmbiance.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Създайте подходящата за момента светлина

 • Можете да регулирате всяка светлина поотделно или в произволно съчетание

  Можете да регулирате всяка светлина поотделно или в произволно съчетание

  При свързване с други продукти Philips LivingAmbiance можете да промените цвета, да димирате или да регулирате интензивността на лампите с цветна светлина и да димирате лампите с бяла.

 • С едно дистанционно управлявате тези и други лампи със SmartLink

  С едно дистанционно управлявате тези и други лампи със SmartLink

  Всички продукти LivingAmbiance работят заедно чрез едно и също интуитивно дистанционно управление, с което можете да димирате или да промените цвета на светлината - поотделно за всяка лампа или заедно - във всякакви комбинации, които пожелаете. За да разберете кои продукти работят заедно, погледнете опаковката на продукта. Ако видите логото SmartLink, значи продуктът ще работи с други продукти SmartLink.

 • Свържете всяко осветително тяло с бяла светлина към дистанционното LivingAmbiance

  Включете управляващото устройство за осветителни тела LivingWhites между осветителното тяло и контакта, и осветителното тяло ще работи с продуктите LivingAmbiance. Това ви позволява да управлявате осветителното тяло, което имате у дома, с дистанционното управление LivingAmbiance, както и да го свържете с други продукти LivingAmbiance. Сега можете да направите вашето осветително тяло част от сцената! Внимание: осветителното тяло, което свързвате към управляващото устройство LivingWhites, не трябва да има димер, който се регулира с докосване.

 • Димирайте осветителните тела с бяла светлина с помощта на дистанционното

  Можете да димирате вашето осветително тяло с дистанционното управление LivingAmbiance. Уверете се, че крушката в осветителното тяло е димируема.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува