Окачено осветление

  Окачено осветление

  Giving light a new experience

  Полюбувайте се на изчистените линии и елегантната геометрична простота на този ретро дизайн в стил 60-те години, съчетан с най-съвременните технологии - крайно футуристични пропорции, възможни единствено благодарение на най-модерните осветителни технологии.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Giving light a new experience

 • Дифузна светлина

  Дифузна светлина

  Нейната дифузна светлина ще освети стаята ви с топла бяла светлина, позволявайки ви да съчетаете функционалността с грижа за околната среда. Дифузната светлина е идеална за общо осветяване.

 • Регулируема интензивността на светлината с ключа за димиране

  Регулируема интензивността на светлината с ключа за димиране

  Повечето светодиодни осветителни тела на Philips са димируеми, което означава, че интензитетът на светлината може да се регулира с ключа за димиране. Знакът за димиране е винаги отбелязан върху опаковката на продукта и в приложеното ръководство в кутията. Повечето светодиодни осветителни тела на Philips могат да се димират посредством външен стенен димер с обратно фазово регулиране (не е включен в комплекта в кутията). Тези димери са съвместими с електронни (капацитивни) трансформатори и светодиодни (LED) драйвери. Philips тества множество стенни димери и доказа тяхната съвместимост. Списък със съвместимите димери може да намерите в раздела за изтегляне и поддръжка.

 • Изключително дълъг експлоатационен срок

  Изключително дълъг експлоатационен срок

  Осветителни тела, на които можете да разчитате. Светодиодните осветителни тела на Philips имат изключително дълъг живот от поне 20 000 часа (което се равнява на 20 години, изчислено на база средна употреба 3 часа на ден при минимум 13 000 цикъла на включване и изключване). Толкова е комфортно да знаете, че няма защо да се тревожите за поддръжка или смяна на крушки, докато се радвате на идеалната атмосфера, създадена от светлината у дома.

 • Мощни светодиоди

  Мощни светодиоди

  Светодиодният модул е уникално решение, разработено от Philips чрез комбиниране на 3 светодиода в корпус от синтетични материали и алуминий. Този метод позволява оптимално светлоотдаване и 100% еднаквост на цвета на светлината.

 • Спестява до 80% енергия

  Спестява до 80% енергия

  Технологията на светодиодно осветление, използвана в осветителните тела на Philips, има висока енергийна ефективност (7,5-ватов модул излъчва 350 лумена). В резултат всяко осветително тяло пести енергия, помагайки на потребителите да пестят от сметките за електроенергия и да допринесат за опазване на околната среда. Ако се интересувате от осветление за дома, което е енергийно ефективно и осигурява отлична светлина и разнообразен съвременен дизайн, потърсете светодиодните продукти на Philips.

 • Топла бяла светлина

  Топла бяла светлина

  Осветете дома си с топла бяла светлина благодарение на последната иновация в светодиодното осветление. Philips представя последното поколение мощни светодиоди с топла бяла светлина, достигащи цветова температура 2700 Келвина. Тази иновация издига нашите осветителни тела на по-високо ниво, позволявайки ви да внесете елегантност и атмосфера, в съчетание със светлина и енергийна ефективност.

 • Регулируема височина

  Регулируема височина
 • Висококачествено осветление с интензивно излъчване

  Един модул от 7,5 W произвежда светлина, равна на тази от 40 W лампа с нажежаема жичка (350 лумена), с интензивно излъчване.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува