Настолна лампа

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/674218716/674218716_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Настолна лампа

  Приятна за очите ви

  Регулирайте светлината до мястото, където най-много ви трябва, с настолната лампа Philips EyeCare Pivot. Тази LED лампа с незабавно включване осигурява достатъчно светлина, за да ви помогне да останете фокусирани, докато вграденото USB зарядно устройство и постепенният сензорен димер подобряват вашата продуктивност. Вижте всички предимства

 • Приятна за очите ви

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Приятна за очите ви

Помага ви да запазите концентрация

 • Персонализирана оптика за равномерно разпределение на светлината

  Персонализирана оптика за равномерно разпределение на светлината

  С персонализираната оптика в настолните лампи Philips EyeCare получавате светлина, която е дифузирана и разпределена равномерно по работното ви пространство. Това намалява неравномерното осветление или заслепяването, което обикновено води до умора на очите.

 • Проектирани да намаляват отблясъците и преумората на очите

  Проектирани да намаляват отблясъците и преумората на очите

  Комбинацията от персонализирана оптика и висококачествена хладна бяла LED светлина на тази настолна лампа Philips EyeCare допринася за намаляването на отблясъците и напрежението на очите. Приятна и без видимо премигване, тя допринася за оптималния комфорт на очите.

 • Студена дневна светлина, идеална за фокусиране и концентрация

  Студена дневна светлина, идеална за фокусиране и концентрация

  Множество изследвания сочат, че цветната температура на студената дневна светлина от 5500K и до 1000 lux допринася за концентрацията, като поддържа нивото на енергия и бодрост с естествени нива на осветеност.

 • Съвършено коригиране с постепенно сензорно затъмняване

  Съвършено коригиране с постепенно сензорно затъмняване

  Напълно регулируемите нива на осветеност с постепенно сензорно затъмняване гарантират, че винаги ще можете да задавате нива на осветеност, които са комфортни за очите ви и идеални за текущата ви задача. Постепенното затъмняване гарантира плавно преминаване между различни нива на осветеност, което позволява на очите ви да се приспособят по-естествено.

 • Разширен обхват за максимален комфорт при четене

  Разширен обхват за максимален комфорт при четене

  Ергономичното и гъвкаво рамо на тази настолна лампа Philips EyeCare е проектирано да предлага разширен обхват за максимален комфорт при четене. Безпроблемното позициониране означава, че няма да се налага да се навеждате или да се движите около бюрото, за да фокусирате правилно светлината върху работното си място.

 • Philips предлага 5 години гаранция за светодиодните модули и драйвери

  Philips предлага 5 години гаранция за светодиодните модули и драйвери

  Освен стандартната гаранция от 2 години за тази лампа Philips предлага 5 години гаранция за светодиодната система, като се имат предвид светодиодния модул и драйвера в тази лампа.

 • Вграден USB порт

  За допълнително удобство тази настолна лампа Philips EyeCare е оборудвана с вградени USB портове, които ви позволяват да зареждате смартфоните си или други устройства, докато работите.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува