За под

  Нека светлината работи за вас

  Тази сива лампа за под myHomeOffice Create на Philips осигурява широк обхват на осветлението. Здравата лека алуминиева стойка и гъвкавият накрайник издигат ярката, равномерна светлина над работното място, като същевременно енергийната ефективност поддържа разходите ниски. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Нека светлината работи за вас

 • Висококачествена светодиодна светлина

  Висококачествена светодиодна светлина

  LED технологията, вградена в тази лампа Philips, е уникално разработено решение от Philips. Включва се моментално и позволява оптимално светлоотдаване, подчертавайки живите цветове в дома ви.

 • Топла бяла светлина

  Топла бяла светлина

  Светлината може да има различна цветна температура, която се посочва в единици, наречени Келвин (K). Лампите с ниска стойност в Келвин излъчват топла, по-уютна светлина, докато тези с по-висока стойност създават хладна, по-енергизираща светлина. Тази лампа Philips предлага топла бяла светлина за уютна атмосфера.

 • Пестене на енергия

  Пестене на енергия

  Тази енергоспестяваща лампа Philips пести енергия в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • Дълъг експлоатационен срок до 20 години

  Дълъг експлоатационен срок до 20 години

  Източник на светлина, на който можете да се доверите. Вградените светодиоди, използвани в тази LED лампа Philips, ще издържат до 20 000 часа (което е равно на 20 години на база средно използване за 3 часа/ден с брой цикли на включване/изключване от най-малко 13 000). Толкова е приятно, като се замислите, че няма да се притеснявате за поддръжката или смяната на лампите, имайки идеалната среда в дома си.

 • Максимална яркост, за да освети работното ви място

  Максимална яркост, за да освети работното ви място

  Тази настолна лампа Philips е проектирана специално за настолни дейности, като писане на домашни или четене на новини на лаптоп. Когато я включите, тя незабавно предоставя точно необходимата яркост за максимално удобство.

 • Ключ за вкл./изкл. върху кабела

  Ключ за вкл./изкл. върху кабела

  Дискретно интегрираният в кабела ключ позволява лесно включване и изключване на лампата.

 • Насочена светлина, идеална за целево осветление

  Насочена светлина, идеална за целево осветление

  Тази настолна лампа Philips излъчва насочена светлина, която предоставя равномерно осветление на работната област.

 • Гъвкаво рамо

  Гъвкаво рамо
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува