Тънък Smart Full HD LED телевизор

  Тънък Smart Full HD LED телевизор

  Тънък Smart Full HD LED телевизор

  Smart Full HD LED телевизорът Philips серия 7500 има изключително мощен звук, благодарение на безжичния събуфър. Той е не само ехтящ, добавихме и дизайн с изключително тънка рамка, както и 3-странен Ambilight, за да направим зрителското ви изживяване по-вълнуващо. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

7000 series Тънък Smart Full HD LED телевизор

165 см (65"), Full HD светодиоден телевизор, Двуядрен, DVB-T/C/S/S2 65PFS7559/12 Търсене на подобни продукти

Тънък Smart Full HD LED телевизор

С 3-странен Ambilight

 • Ambilight променя начина, по който гледате на телевизора, завинаги

  Създали сте дом, който не е просто къща, така че защо да не изберете телевизор, който също е топъл и уютен? Уникалната технология Ambilight от Philips прави екрана ви много по-широк, а зрителското ви изживяване по-завладяващо, като прожектира особено широко сияние от три страни на телевизионния ви екран върху стената зад него. Цветовете, наситеността и вълнението се пренасят отвъд екрана и влизат във всекидневната ви, внасяйки по-вълнуващо, наситено и завладяващо зрителско изживяване.

 • Приложение MyRemote: по-интелигентният начин да взаимодействате с телевизора си

  Управлявайте своя телевизор Philips директно от Smart устройството си. С приложението MyRemote никога не е било по-лесно да споделяте съдържание от вашето Smart устройство на телевизора (SimplyShare), да прехвърляте цифрови телевизионни предавания на вашия таблет (Wi-Fi smart screen) и да имате винаги актуална информация със справочника на телевизионните програми, който ви позволява да избирате програми за гледане или за запис и гледане по-късно.

 • Wi-Fi Miracast™ – отразете екрана на смартфона си на телевизора

  Отразете това, което виждате на смарт устройството си, и го споделете с приятели и семейство на телевизора. От снимки до видеоклипове, игри и други, отразете всичко от своя смартфон и таблет на големия екран с проста команда.

 • Cloud TV и Cloud Explorer обединяват световете

  "Тъй като сте уникални, ние мислим, че начинът, по който гледате телевизия, следва също да бъде такъв. С постоянно растящата си селекция Philips Cloud TV ви позволява да избирате от стотици телевизионни канали от целия свят. Cloud Explorer улеснява споделянето с приятели наблизо и надалеч, като ви позволява достъп до профила ви в Dropbox™ чрез телевизора ви, за да гледате съдържанието си на големия екран.

 • Multiroom TV – споделяйте телевизия на живо и записи между телевизорите

  Освободете се от традиционното излъчване. Работейки като сървър, вашият Philips Smart TV има силата да се свързва с друг телевизор в същата Wi-Fi мрежа. След свързването можете да споделяте телевизия с цифрово излъчване и записи от този телевизор към клиентски такъв, без да прокарвате нови кабели или да давате пари за множество абонаменти.

 • Фините размери допълват интериора ви

  Фините размери допълват интериора ви

  Телевизорът с тънък профил от Philips изразява позиция с шикозните си, изтънчени размери. В крайна сметка защо телевизорът ви да не може да е толкова красив, колкото и функционален?

 • Безжичен събуфър: изпитайте съвършеното звуково изживяване

  Безжичен събуфър: изпитайте съвършеното звуково изживяване

  Почувствайте силата на звука. Включили сме безжичен събуфър с ултрабаси, за да внесем повече дълбочина във вашето преживяване. 50 W мощност осигуряват висококачествен звук, който ще преобрази околното пространство във вашата стая. Той е безжичен и достатъчно тънък, за да го поставите дискретно под вашия диван или до стената, за да можете да създадете завладяващо звуково изживяване навсякъде в дома ви.

 • 800Hz PMR за съвършени плавно движещи се изображения

  800Hz PMR за съвършени плавно движещи се изображения

  Нищо не може да се сравни с прилива на адреналин от игрите, спортните събития с бързи движения или екшън филмите. Ето защо този телевизор Philips има 800 Hz Perfect Motion Rate; за да се наслаждавате на съвършени плавно движещи се изображения. Защото дори пулсът ви може да подскача, изображението, което гледате, не би трябвало.

 • Smart TV: цял нов свят за изследване

  Smart TV: цял нов свят за изследване

  Открийте по-интелигентно изживяване, което се намира отвъд традиционната телевизия. Наемайте и гледайте поточно филми, видеоклипове или игри от онлайн видео магазини. Гледайте catch-up TV от любимите си канали и се наслаждавайте на растяща селекция от онлайн приложения като Youtube. Свържете се със семейството и приятелите чрез Skype™, Facebook и Twitter.

 • Изключително тънка рамка: определя зрителското ви изживяване

  Добрият дизайн оживява. Вземете например прецизно изработената предна рамка, направена от матиран алуминий с полиран метален ръб, която е толкова фина и дискретна, че създава остра като бръснач линия около екрана ви и оптимизира зрителското ви изживяване.

 • Pixel Precise HD Engine: открийте яркото качество на картината

  Philips Pixel Precise HD Engine приближава света до вас. Насладете се на любимите си програми за природа и пътувания с наситена яснота. Просмукани от цвят и висок контраст благодарение на по-дълбоките черни тонове и по-светлото бяло, ще изследвате нови места, без да ставате от дивана си.

Вижте всички спецификации
 • Предлагането на приложението MyRemote и свързаните с него функции зависи от модела телевизор и страната, както и от модела смарт устройство и неговата операционна система. За повече информация посетете: www.philips.com/TV.
 • За приложенията на Smart TV, посетете www.philips.com/TV, за да откриете кои услуги се предлагат във вашата страна
 • Предлагането на Cloud TV зависи от наличието му в страната и нормативните уредби
 • Съвместимостта зависи от сертификацията по Wi-Fi Miracast и Android 4.2 и следващи версии. За повече информация вижте документацията на вашето устройство.
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.
 • Камерата за телевизор Philips (PTA317) се продава отделно.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.
 • (Philips) съвместим само с конкретен плейър Philips.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува