Спот осветление

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/597123116/597123116_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Спот осветление

  Интелигентно съчетание на светлина и дизайн

  Комбинирайте най-новите технологии в осветлението и минималистичния дизайн с Philips SmartSpot. Тази LED лампа за таван излъчва ярка, чиста бяла светлина и ще се впише идеално във всеки интериор. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Интелигентно съчетание на светлина и дизайн

 • Регулируема интензивността на светлината с ключа за димиране

  Регулируема интензивността на светлината с ключа за димиране

  Регулирайте интензивността на светлината на светодиодните осветителни тела Philips с помощта на ключ за димиране (не е приложен). Така те стават идеални за създаване на атмосфера за всеки повод – от интимната вечеря за двама до купона със семейството и приятелите в дневната. Ние тествахме множество стенни димери, за да докажем тяхната съвместимост със светодиодните осветителни тела Philips. Списък със съвместимите димери ще намерите в раздела за изтегляне и поддръжка.

 • Първокласни материали за дълъг живот

  Първокласни материали за дълъг живот

  Осветителните тела Philips SmartSpot са изработени от висококачествени материали, като лят алуминий.

 • Изключително дълъг експлоатационен срок

  Изключително дълъг експлоатационен срок

  Осветителни тела, на които можете да разчитате. Светодиодните осветителни тела Philips имат изключително дълъг живот от поне 20 000 часа (което се равнява на 20 години, изчислено на база средна употреба 3 часа на ден при минимум 13 000 цикъла на включване и изключване). Със светодиодните осветителни тела Philips няма защо да се тревожите за поддръжка или смяна на крушки, докато се радвате на идеалната атмосфера, създадена от светлината в дома ви.

 • Пестене на енергия

  Пестене на енергия

  Това осветително тяло Philips пести енергия, в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • Чиста бяла светлина

  Това осветително тяло използва най-съвременната технология в осветлението – новите модерни мощни светодиоди, осигуряващи лъч чиста бяла светлина с цветова температура 4000 Келвина.

 • Интензивна светлина

  Висококачествена лампа с интензивна светлина, осигуряваща сияние от дифузна бяла светлина.

 • Спот осветление, създадено за вашия интериор

  Ако търсите превъзходно качество на светлината и интелигентно светлинно решение, което допълва с нотка изящество домашния ви интериор, разгледайте спот осветлението Philips SmartSpot. Проектирани в гама функционални, минималистични спот лампи за скрит монтаж, те се вписват идеално във всеки интериор.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува