Спот осветление за вграждане

  Спот осветление за вграждане

  Интелигентно съчетание на светлина и дизайн

  Philips SmartSpot са интелигентно светлинно решение, което допълва с нотка изящество вашия домашен интериор. Проектирани в пълна гама минималистични спот лампи за вграждане, те излъчват прекрасна топла бяла светлина, която подхожда идеално на всеки интериор. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

myLiving Спот осветление за вграждане

Acamar, матиран хром 593001716 Търсене на подобни продукти

Интелигентно съчетание на светлина и дизайн

 • Регулируема интензивността на светлината с ключа за димиране

  Регулируема интензивността на светлината с ключа за димиране

  Регулирайте интензивността на светлината на това осветително тяло Philips с помощта на ключ за димиране (не е приложен). Така това осветително тяло става идеално за подчертаване на определен детайл или за създаване на атмосфера за всеки повод – от интимната вечеря за двама до купона със семейството и приятелите в дневната.

 • Първокласни материали за дълъг живот

  Първокласни материали за дълъг живот

  Осветителните тела Philips SmartSpot са изработени от висококачествени материали, като лят алуминий.

 • Спестява до 40% енергия

  Спестява до 40% енергия

  Това осветително тяло пести енергия, в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • Ярка висококачествена светлина

  Халогенните лампи Philips осигуряват ярка светлина, която подчертава детайлите или създава приятна атмосфера в стаята. Светлинният лъч пада под ъгъл 40°, който е идеалният ъгъл за общо осветление.

 • Несравнима гъвкавост

  Philips SmartSpot са авангардни светлинни източници, които ви дават пълен контрол върху осветлението у дома. Много от тях се въртят свободно, за да можете да насочите светлината точно натам, където ви е най-необходима.

 • Елегантни и дискретни форми

  Тези модерни спот лампи за вграждане са елегантни и дискретни и се сливат идеално с таваните – без издадени ръбове или груби форми, които да отвличат вниманието от интериора в стаите.

 • Спот осветление, създадено за вашия интериор

  Ако търсите превъзходно качество на светлината и интелигентно светлинно решение, което допълва с нотка изящество домашния ви интериор, разгледайте спот осветлението Philips SmartSpot. Проектирани в гама функционални, минималистични спот лампи за скрит монтаж, те се вписват идеално във всеки интериор.

 • Изключително дълъг експлоатационен срок на лампите

  В комплекта е включена лампа Philips с изключително дълъг експлоатационен срок, до 1000 часа.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува