Спот осветление за вграждане

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/579891716/579891716_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Спот осветление за вграждане

  Интелигентно съчетание на светлина и дизайн

  Това изненадващо осветително тяло с три спот лампи е плоско прилепнало към полираната си метална основа. Но издърпате ли един от краищата му, елегантният метален клин, монтиран шарнирно към основата, се подава под ъгъл до 55°, насочвайки светлината в определена точка или ъгъл на стаята. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

SMARTSPOT Спот осветление за вграждане

Skyon, матиран хром, LED лампи 579891716 Търсене на подобни продукти

Интелигентно съчетание на светлина и дизайн

 • Възможност за димиране

  Възможност за димиране

  Регулируема интензивност на светлината с ключа за димиране. Това прави осветителните тела Philips SmartSpot идеални за подчертаване на определен детайл или за създаване на атмосфера за всеки повод – от интимната вечеря за двама до купона с семейството и приятелите в дневната, или за функционално осветление, например в коридорите.

 • Изключително дълъг живот

  Изключително дълъг живот

  Изключително дълъг експлоатационен срок и надеждна работа. Осветителните тела Philips SmartSpot използват мощни светодиоди, които издържат до 20 000 часа, като при това осигуряват най-доброто светлоотдаване.

 • Несравнима гъвкавост

  Несравнима гъвкавост

  Philips SmartSpot са авангардни светлинни източници, които ви дават пълен контрол върху осветлението у дома. Много от тях се въртят свободно, за да можете да насочите светлината точно натам, където ви е най-необходима.

 • Първокласни материали за дълъг живот

  Първокласни материали за дълъг живот

  Осветителните тела Philips SmartSpot са изработени от висококачествени материали, като лят алуминий.

 • Спестява до 80% енергия

  Спестява до 80% енергия

  Всяко осветително тяло Philips SmartSpot пести енергия, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • Топла бяла светлина

  Топла бяла светлина

  Philips SmartSpot LED използват най-съвременната светодиодна технология в осветлението – новите модерни мощни светодиоди с топла бяла светлина, осигуряващи лъч светлина с цветова температура 2700 Келвина.

 • Елегантни и дискретни форми

  Тези модерни спот лампи за вграждане са елегантни и дискретни и се сливат идеално с таваните – без издадени ръбове или груби форми, които да отвличат вниманието от интериора в стаите.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува