Спот осветление за вграждане

  Спот осветление за вграждане

  Интелигентно съчетание на светлина и дизайн

  Тази изящна и практична спот лампа Philips е поставена в центъра на семпъл, изчистен пръстен. Тя използва енергоспестяващо осветление, което изпълва стаята с дифузна, топла бяла светлина. Проектирана за напълно скрит монтаж, тя излъчва светлина от тавана, като остава елегантно незабележима.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Интелигентно съчетание на светлина и дизайн

 • Изключително дълъг живот

  Изключително дълъг живот

  Дълъг експлоатационен срок на лампата, до 10 000 часа употреба.

 • Несравнима гъвкавост

  Несравнима гъвкавост

  Philips SmartSpot са авангардни светлинни източници, които ви дават пълен контрол върху осветлението у дома. Много от тях се въртят свободно, за да можете да насочите светлината точно натам, където ви е най-необходима.

 • Първокласни материали за дълъг живот

  Първокласни материали за дълъг живот

  Осветителните тела Philips SmartSpot са изработени от висококачествени материали, като лят алуминий.

 • Спестява до 80% енергия

  Спестява до 80% енергия

  Всяко осветително тяло Philips SmartSpot пести енергия, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • Дифузна топла бяла светлина

  Дифузна топла бяла светлина

  Това осветително тяло използва най-новата енергоспестяваща технология на Philips, осигурявайки изобилна и естествена топла бяла светлина. Неговата дифузна светлина ще освети стаята ви в топло бяло, позволявайки ви да съчетаете функционалността с грижата за околната среда. Дифузната светлина е идеална за общо осветяване.

 • Топла бяла светлина

  Топла бяла светлина

  SmartSpot използват най-новата енергоспестяваща технология в осветлението, осигурявайки изобилна и естествена топла бяла светлина.

 • Лесна смяна на крушките

  Една интересна екстра на енергоспестяващите спот лампи в ниша SmartSpot: магнитната покриваща плоча гарантира изключително лесна смяна на крушките, когато се наложи, след години.

 • Елегантни и дискретни форми

  Тези модерни спот лампи за вграждане са елегантни и дискретни и се сливат идеално с таваните – без издадени ръбове или груби форми, които да отвличат вниманието от интериора в стаите.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува