Спот осветление за вграждане

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/579271716/579271716_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Спот осветление за вграждане

  Украсете дома си със светлина

  Подарете си комфорт в банята с тези спот лампи с покритие от матиран хром. Малки и добре проектирани, те могат да се монтират навсякъде. Димирайте светлината и създайте идеалната атмосфера за отморяващ душ в края на деня. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

InStyle Спот осветление за вграждане

Nomia, матиран хром, LED лампи 579271716 Търсене на подобни продукти

Украсете дома си със светлина

дизайнерска лампа за осветление за баня

 • Мощни светодиоди

  Мощни светодиоди

  Светодиодният модул на това осветително тяло е уникално решение, разработено от Philips чрез комбиниране на 3 светодиода в корпус от синтетични материали и алуминий. Този метод позволява оптимално светлоотдаване и 100% хомогенност на цвета на светлината.

 • Регулируема интензивността на светлината с ключа за димиране

  Регулируема интензивността на светлината с ключа за димиране

  Регулирайте интензивността на светлината с помощта на ключа за димиране (не е приложен). Това улеснява регулирането на осветлението в банята според вашите изисквания и създават атмосферата, от която имате нужда в банята.

 • IP65, идеално за осветление на душа

  IP65, идеално за осветление на душа

  Тази лампа за баня Philips е специално проектирана за влажна среда. Тя е преминала щателни изпитвания, гарантиращи нейната водоустойчивост. IP кодът съдържа две цифри: първата показва степента на защита от прах, а втората – от вода. Тази лампа е конструирана с IP65: подходяща за осветление за душ.

 • Изключително дълъг експлоатационен срок

  Изключително дълъг експлоатационен срок

  Осветителни тела, на които можете да разчитате. Светодиодните осветителни тела Philips имат изключително дълъг живот от поне 20 000 часа (което се равнява на 20 години, изчислено на база средна употреба 3 часа на ден при минимум 13 000 цикъла на включване и изключване). Със светодиодните осветителни тела Philips няма защо да се тревожите за поддръжка или смяна на крушки, докато се радвате на идеалната атмосфера, създадена от светлината в дома ви.

 • Пестене на енергия

  Пестене на енергия

  Това осветително тяло Philips пести енергия, в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • Да виждаш добре в банята, това е важно

  Да виждаш добре е важно за добри резултати в огледалото – затова във всяка лампа има висококачествен източник на светлина, която дава увереност при подстригването и бръсненето. Тази гама осветителни тела за баня използва енергоспестяваща технология за качествена светлина, която да осигурява обилно осветяване без силна рязкост.

 • Гама с множество приложения

  Има голям избор от осветителни тела за стена и таван. Колекцията предлага големи тела за таван, които осветяват цялата баня по един комфортен и приятен начин. Освен тях има и тела, които дават ясна и ярка светлина без сянка, за прецизност при задачите пред огледалото, например бръснене, гримиране и поставяне на контактни лещи.

 • Украсете банята си със светлина

  Осветителните тела за баня InStyle украсяват декора на всяка баня със своята стилна и солидна конструкция. Устойчиви на износване първокласни материали, като шлифована стомана, алуминий и стъкло, се допълват от засилено внимание към най-малките детайли, каквито са гладките, закръглени ръбове и шлифовани повърхности без издадени части. Състоят се от гама елементи със съвременен дизайн и елегантни декоративни детайли в ясен и прост стил.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува