Oсветление тип Спот

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/562403116/562403116_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Oсветление тип Спот

  Украсете дома си със светлина

  Тази LED спот лампа за стена Philips myLiving Star излъчва неподвластна на времето елегантност с хромираното си краче и боядисан в бяло матиран корпус. С най-актуалната LED технология тази енергоспестяваща спот лампа предоставя обилна топла бяла светлина, за да освети помещението със стил. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

myLiving Oсветление тип Спот

STAR, бялa, LED лампи 562403116 Търсене на подобни продукти

Украсете дома си със светлина

 • Висококачествена LED светлина

  Висококачествена LED светлина

  LED технологията, вградена в тази лампа Philips, е уникално разработено решение от Philips. Включва се моментално и позволява оптимално светлоотдаване, подчертавайки наситени цветове в дома ви.

 • Топла бяла светлина

  Топла бяла светлина

  Светлината може да има различна цветна температура, която се посочва в единици, наречени Келвин (K). Лампите с ниска стойност в Келвин излъчват топла, по-уютна светлина, докато тези с по-висока стойност създават хладна, по-енергизираща светлина. Тази лампа Philips предлага топла бяла светлина за уютна атмосфера.

 • Регулируемо спот тяло

  Регулируемо спот тяло

  Насочете светлината точно в посоката, която желаете, просто като регулирате, завъртите или наклоните спот тялото на лампата.

 • Пестене на енергия

  Пестене на енергия

  Тази енергоспестяваща лампа Philips пести енергия в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • Philips предлага 5 години гаранция за светодиодните модули и драйвери

  Philips предлага 5 години гаранция за светодиодните модули и драйвери

  Освен стандартната гаранция от 2 години за тази лампа Philips предлага 5 години гаранция за светодиодната система, като се имат предвид светодиодния модул и драйвера в тази лампа.

 • Дълъг експлоатационен срок до 30 години

  Източник на светлина, на който можете да се доверите. Вградените LED, използвани в тази LED лампа Philips, ще издържат до 30 000 часа (което е равно на 30 години на база средно използване за 3 часа/ден с брой цикли на включване/изключване от най-малко 13 000). Толкова е приятно, като се замислите, че няма да се притеснявате за поддръжката или смяната на лампите, имайки идеалната среда в дома си.

Вижте всички спецификации

EcoPassport – Преглед на спецификациите на нашите екологични продукти

Philips се грижи за околната среда и обществото и горещо поддържа екологичния дизайн на продуктите.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува