Razor Slim FHD телевизор, поддържан от Android™

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pfs8209_12/55pfs8209_12_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Razor Slim FHD телевизор, поддържан от Android™

  Изключително тънък FHD телевизор, работещ с Android

  Затегнете коланите: Philips серия 8100 ще ви отведе на скоростно пътешествие. Благодарение на мощта на Android разполага с изключително бърза обработка, която прави навигирането във вашия Smart телевизор лесно като детска игра. Дизайнът му Razor Slim изглежда бърз като работата му Вижте всички предимства

 • Изключително тънък FHD телевизор, работещ с Android

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

8200 series Razor Slim FHD телевизор, поддържан от Android™

139 см (55"), Full HD светодиоден телевизор, Quad Core, Двоен тунер DVB-T/T2/C/S/S2 55PFS8209/12 Търсене на подобни продукти

Изключително тънък FHD телевизор, работещ с Android

С 4-странен Ambilight

 • Ambilight 4-странен: представете си телевизора си в ореол от светлина

  Създали сте дом, който не е просто къща, така че защо да не изберете телевизор, който също е топъл и уютен? Най-удивителното ни изживяване с Ambilight проектира особено широко сияние около четирите страни на телевизора ви върху близката стена. Екранът ви изглежда много по-широк, усещането е значително по-добро… а телевизорът ви сякаш се рее във въздуха. Цветовете, наситеността и вълнението се преместват отвъд екрана и влизат в хола ви, като донасят по-възхитително, емоционално и завладяващо зрителско изживяване.

 • Магазин Google Play™ — светът на една ръка разстояние

  Почувствайте се като дете в магазин за бонбони. Насладете се на вкусен асортимент от приложения, игри и всички неща, налични в магазина Google Play™, като например браузъра Chrome™, YouTube™, Google Movies, Google Music, приложения за социални мрежи и още… и всичко това на вашия телевизор с Android™.

 • Двойният тунер ви позволява да гледате или записвате повече от една програма

  Никога повече не се карайте за това, какво да гледате. С двоен тунер на телевизора си можете да гледате любимия си сериал и футболна среща — едновременно. Нашата двойна функция за запис ви позволява да гледате една програма, докато записвате друга, така че винаги да имате нещо добро за гледане по-късно.

 • Посочвайте, пишете на клавиатура, говорете или правете жестове — действително Smart взаимодействие

  Комуникацията с телевизора ви никога не е била по-лесна или по-забавна. Нашето напълно интуитивно дистанционно управление има всички обичайни предимства като бутони за директен достъп, функция "мишка" с насочване и кликване и клавиатура от обратната страна... но това не е всичко. Искате да намалите силата на звука? Едно лесно плъзване на ръката ви (без необходимост от дистанционно управление!) и вградената камера ще разпознае жеста ви и ще регулира съответно. Не ви се използва клавиатурата? Говорете на дистанционното управление и резултатите ще се показват на екрана на телевизора ви! Действително по-интелигентно изживяване за вас.

 • Вградената Smart Camera се появява точно когато ви е нужна

  Тук я има, тук я няма! Интелигентната камера Philips остава дискретно скрита в долната част на рамката на телевизора ви, така че никога да не нарушава ясните линии на телевизора ви. Когато стартирате повикване чрез Skype™ или използвате контрол с жестове, за да комуникирате с телевизора си, тя удобно се отваря с едно лесно натискане на дистанционното управление.

 • Изключително тънък профил: най-съвременен дизайн

  Изключително тънък профил: най-съвременен дизайн

  Понякога по-малко е повече. Особено когато става дума за дебелината на телевизора ви. Ето защо телевизорите Philips Razor Slim разполагат с най-тънкия ни, най-остър и изтънчен ръб. От някои ъгли едва ще забележите, че е там… но той винаги ще бъде първото нещо, което възхищава хората, когато влязат в стаята.

 • Концепцията Edge foot създава въздушен, реещ се ефект

  Концепцията Edge foot създава въздушен, реещ се ефект

  Когато се заемат със създаването на нов телевизор, екипите ни обмислят всеки аспект: от технологията до дизайна. Новите ни крачета от ръбове са проектирани да създават пространство под телевизора ви, където обикновено би била поставена традиционна стойка, като ви предлагат по-завладяващо зрителско изживяване. Ефектът? Телевизор, който стои уверено, с намигване към бъдещето.

 • 800Hz PMR за съвършени плавно движещи се изображения

  800Hz PMR за съвършени плавно движещи се изображения

  Нищо не може да се сравни с прилива на адреналин от игрите, спортните събития с бързи движения или екшън филмите. Ето защо този телевизор Philips има 800 Hz Perfect Motion Rate; за да се наслаждавате на съвършени плавно движещи се изображения. Защото дори пулсът ви може да подскача, изображението, което гледате, не би трябвало.

 • Perfect Pixel HD – нашата удостоена с награди система за подобряване качеството на картината

  Надграждайки върху удостоено с награди наследство, извисихме качеството на картината с висока разделителна способност до изцяло ново ниво. Така че независимо дали обичате вълнението на игрите или вечери с поточно извличане на любимите ви филми, Philips Perfect Pixel HD представя несравнимо качество. От по-богати и наситени цветове до по-дълбоки черни тонове и по-ярки бели, всеки детайл е пиршество за очите ви.

 • От приложения до Cloud TV: повече онлайн развлечения от всякога

  Представете си постоянно растяща колекция от Smart приложения на телевизора си. От YouTube до музика, видео по заявка и още много други можете да персонализирате кои приложения да добавите към таблото за управление. Искате още? Разгледайте Cloud TV. Със стотици първокласни международни канали това е чудесен начин да гледате любимите си програми и да откривате какво е популярно от другата страна на света. С Cloud Explorer имате достъп до Dropbox™ за преглед (и споделяне) на любимите ви снимки и видеоклипове на големия екран.

 • Свежият бял цвят добавя съвременно очарование

  Понеже знаем, че искате телевизор, който изглежда толкова добре, колкото и се представя, дизайнерският ни екип обедини елегантна рамка в изтънчено бяло и метален фурнир, за да създаде съвременен дизайн, който допълва всеки модерен интериор.

Вижте всички спецификации
 • Предлагането на приложението Philips TV Remote и свързаните с него функции зависи от модела телевизор и страната, както и от модела смарт устройство и неговата операционна система. За повече информация посетете: www.philips.com/TV.
 • За приложенията на Smart TV, посетете www.philips.com/TV, за да откриете кои услуги се предлагат във вашата страна
 • Предлагането на Cloud TV зависи от наличието му в страната и нормативните уредби
 • Съвместимостта зависи от сертификацията по Wi-Fi Miracast и Android 4.2 и следващи версии. За повече информация вижте документацията на вашето устройство.
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.
 • Android, Google Play и други марки са запазени марки на Google Inc.
 • Телевизорът съответства на всяка конзола за стена 200 мм х 200 мм VESA. За да постигнете оптимално изживяване с ambilight, препоръчваме да използвате THIN 225 или THIN 245 от Vogel's. За повече информация, моля, посетете www.vogels.com
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Годишна консумация на енергия в kWh въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.
 • (Philips) съвместим само с конкретен плейър Philips.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува