Smart LED телевизор

  Smart LED телевизор

  Станете част от действието

  Открийте цяла една вселена от съдържание с 3D Smart LED телевизора Philips 55PFL5527. Наслаждавайте се на прекрасния Full HD светодиоден образ и безкрайните възможности на Smart TV Plus и влезте в света на 3D! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Станете част от действието

Наслаждавайте се на 3D и Smart TV

 • Интегриран Wi-Fi за безжично използване на Smart TV

  Интегриран Wi-Fi за безжично използване на Smart TV

  Интегрираният Wi-Fi на вашия телевизор Philips ви дава достъп до цяла една вселена от съдържание. Със Smart TV, безжично у дома.

 • Изобилие от онлайн приложения, видеофилми под наем и "телевизия на запис"

  Изобилие от онлайн приложения, видеофилми под наем и "телевизия на запис"

  Вземайте филми под наем директно на вашия телевизор от онлайн видео магазините, гледайте "телевизия на запис" от любимите си канали и се забавлявайте с богатата селекция от онлайн приложения с Net TV. Можете също да разглеждате директно в интернет.

 • Управлявайте телевизора с вашия смартфон, таблет или клавиатура

  Управлявайте телевизора с вашия смартфон, таблет или клавиатура

  Управлявайте телевизора по най-лесния и най-удобен начин. Просто свържете безжична клавиатура или използвайте смартфон или таблет, за да управлявате вашия Smart TV.

 • SimplyShare за забавление със снимки, музика и филми на телевизора

  SimplyShare за забавление със снимки, музика и филми на телевизора

  Споделяйте снимки, музика и филми чрез SimplyShare от вашия телефон, таблет или компютър и се забавлявайте с тях на голям екран.

 • Търсене, програмиране на запис, запис и пауза

  Търсене, програмиране на запис, запис и пауза

  Записвайте цифрови ТВ предавания на живо на USB устройството, свързано към вашия телевизор Philips, или направете пауза в предаването, за да прекъснете и да продължите гледането тогава, когато пожелаете. Използвайте електронния справочник на програмите, за да намерите любимите си програми и лесно да програмирате запис на това, което харесвате. Вече можете да съобразите гледането на телевизия със собствения си начин на живот.

 • 3D Clarity 400 за вълнуващо Full HD 3D изживяване

  3D Clarity 400 за вълнуващо Full HD 3D изживяване

  Наслаждавайте се на вълнуващото Full HD 3D изживяване с вашия телевизор Philips. Използвайки технологията Active 3D, 3D Clarity 400 предлага ненадминато изживяване при гледането на 3D с висока разделителна способност. Дори конвертира всяко 2D съдържание в живо и безупречно 3D.

 • Наслаждавайте се на всяко 2D съдържание в безупречно 3D само с натискането на един бутон

  Наслаждавайте се на всяко 2D съдържание в безупречно 3D само с натискането на един бутон

  Гледайте цялата си филмова колекция в живо и безупречно 3D - дори и старата черно-бяла класика. Philips предлага висококачествено конвертиране в реално време на всяко 2D съдържание само с натискането на един бутон. Това гарантира, че субтитрите се показват с постоянна дълбочина и няма грешки, като показване на фона на преден план.

 • Уникален режим на игра с двама играчи на цял екран за вашите 2D игри

  Уникален режим на игра с двама играчи на цял екран за вашите 2D игри

  С 3D очилата на Philips вашият телевизор може да ви даде върховното изживяване от игра с двама играчи на цял екран. При 2D игрите с двама играчи обикновено всеки играч вижда играта на половин екран. Сега, благодарение на 3D технологията, и двамата играчи могат да се наслаждават на играта в 2D на цял екран едновременно, само с натискането на един бутон на очилата.

 • Превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

  Превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

  Най-авангардната технология на светодиодна подсветка в този Full HD светодиоден телевизор съчетава красивата минималистична конструкция със зашеметяващо качество на картината и най-ниското потребление на енергия в категорията. Освен това, тя не използва никакви опасни материали. Така със светодиодната подсветка се радвате на ниско потребление на енергия, висока яркост, невероятен контраст, рязкост и живи цветове.

 • 400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) създава изключителна рязкост на движенията за още по-ясни и живи образи при бързи екшъни. Новият стандарт PMR на Philips е качествен показател за зрителния ефект, който е съчетание от най-високата честота на обновяване на екрана, HD Natural Motion и уникалния алгоритъм за обработка - за несравнима рязкост на движенията.

 • Full HD телевизор с Pixel Plus HD за по-добри детайли и яснота

  Pixel Plus HD предлага уникално съчетание от идеална рязкост, естествени детайли, живи цветове и плавно естествено движение. Смущенията и шумът във всички източници - от мултимедия, до телевизия със стандартна резолюция, както и при висока резолюция с голяма степен на компресиране, се откриват и намаляват. Това гарантира ясен и изключително рязък образ.

Вижте всички спецификации
 • Net TV: Посетете www.philips.com/smarttv, за да откриете услугите, предлагани във вашата страна.
 • Записване на USB само за цифрови канали, включени в Електронния справочник за програми на база на IP на телевизора (може да има ограничения за определени страни и канали), като записите може да са ограничени чрез защита срещу копиране на излъчваното (CI+). Необходима е интернет връзка.
 • DivX Certified® за възпроизвеждане на DivX® видео до HD 1080p, включително платено съдържание.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • 8 дни EPG - услугата не е налична във всички страни
 • Устройството е подходящо за приемане на унгарската безплатна ефирна цифрова телевизия

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува