1
Телевизор

Свръхтънък 4K UHD LED Android TV

  • KA
  • KA
   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55oled803_12/55oled803_12_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Свръхтънък 4K UHD LED Android TV

  Свръхтънък 4K UHD LED Android TV

  Обогатете изживяването си при гледане с телевизора OLED 803 на Philips. Изживейте по-изчистена 4K UHD картина и по-широк зрителен ъгъл. Насладете се на завладяващи вечери с филми или игри с Ambilight. Този интелигентен телевизор няма да превземе вашата всекидневна, освен ако не го искате. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Свръхтънък 4K UHD LED Android TV

Обогатете изживяването си при гледане с телевизора OLED 803 на Philips. Изживейте по-изчистена 4K UHD картина и по-широк зрителен ъгъл. Насладете се на завладяващи вечери с филми или игри с Ambilight. Този интелигентен телевизор няма да превземе вашата всекидневна, освен ако не го искате. Вижте всички предимства

НОВО

OLED 8 series Свръхтънък 4K UHD LED Android TV

Телевизор Ambilight 139 см (55"), Индекс на качеството на образа 4500, HDR perfect WCG 99%, Видео процесор P5 Perfect Picture 55OLED803/12 Търсене на подобни продукти

OLED 803 на Philips спечели наградата EISA за най-добра покупка в категорията за OLED телевизори за 2018 г.

   

803 EISA

Свръхтънък 4K UHD LED Android TV

с 3-странен Ambilight

 • Ambilight. Пренесете емоцията отвъд екрана.

  Ambilight. Пренесете емоцията отвъд екрана.

  С Ambilight на Philips филмите и игрите стават по-завладяващи. Музиката получава свое светлинно шоу. А екранът ви ще се усеща по-голям, отколкото е. Интелигентните светодиоди около ъглите на телевизора разпределят екранните цветове по стените и в стаята в реално време. Получавате перфектно настроено околно осветление. И още една причина да обичате своя телевизор.

 • OLED TV. Така се усеща реалността.

  OLED TV. Така се усеща реалността.

  С Philips OLED телевизор, всяка сцена се усеща изключително реална. Отделните пиксели могат да бъдат затъмнени или изключени, което осигурява наситено черно, искрящи цветове и зашеметяващ контраст. Дори детайлите в сянка и акцентите са прецизно пресъздадени. Получавате също и по-широк зрителен ъгъл и благодарение на видеопроцесора на Philips – красиво плавно движение.

 • HDR Perfect. Наистина кинематографичен цвят, дълбочина и измерение

  HDR Perfect. Наистина кинематографичен цвят, дълбочина и измерение

  High Dynamic Range Perfect доставя сетивно изживяване, което улавя автентичната наситеност и енергия на вашето съдържание. Насладете се на по-ярки акценти, максимален контраст и ослепителни цветове, както ги е заложил режисьорът.

 • Вграден Google Assistant. Съдържание и много повече – по ваше нареждане.

  Вграден Google Assistant. Съдържание и много повече – по ваше нареждане.

  Управлявайте вашия Android TV за Philips с гласа си. Искате да поиграете, да гледате Netflix или да откриете съдържание и приложения в Google Play Магазин? Само кажете на телевизора си. Може дори да управлявате всички интелигентни домашни устройства, съвместими с Google Assistant, за да приглушите светлината и да настроите термостата за филмовата вечер. Без да ставате от дивана.

 • Google Play Магазинът и галерията с приложения на Philips. Още неща, на които да се радвате.

  Google Play Магазинът и галерията с приложения на Philips. Още неща, на които да се радвате.

  Идете отвъд традиционното телевизионно програмиране с Google Play Магазина и галерията с приложения на Philips. Изживейте безкрайно много филми, телевизия, музика, приложения и игри онлайн. Още неща, на които да се радвате.

 • Видеопроцесор Philips P5. Винаги перфектно, какъвто и да е източникът.

  Видеопроцесорът Philips P5 Perfect Picture доставя картина толкова поразителна, колкото съдържанието, което обичате. Детайлите имат видимо повече дълбочина. Цветовете са ярки, а оттенъците на кожата изглеждат естествено. Контрастът е толкова ясен, че ще почувствате всеки един детайл. А движението е толкова плавно, че никога няма да изгубите топката от поглед – без значение колко бърза е играта.

 • Сертифициран UHD Premium. Наслада за очите ви.

  Сертификатът Ultra HD Premium за вашия Philips OLED TV е обещание за невероятно жива 4K UHD картина за съдържанието, което обичате. Ще бъдете очаровани от още по-забележителните яркост и контраст, както и от по-широката цветова гама, която отключва милиони едва доловими сенки. HDR съдържанието, което гледате, ще се съживи с по-реалистичната дълбочина и детайл.

 • Добавете повече съдържание с 16 GB разширяема памет.

  16 GB разширяема памет означава, че има много място за съхранение на любимото ви съдържание и за инсталирането на повече приложения.

 • DTS HD Premium Sound. Дълбоки баси и кристално чист диалог

  DTS HD Premium Suite осигурява висококачествена аудиообработка за по-добър звук от вашите високоговорители. Запазвайки чистотата на оригиналното съдържание, вие ще се насладите на завладяващ звук, плътен бас и кристално чист диалог без никакви промени, изрязване или изкривяване.

 • Технология Philips Triple Ring. Мощно изпълнение.

  С подобрената технология Philips Triple Ring разполагаме с по-мощно движение на високоговорителите в събуфърите. Повече движение означава по-голямо въздействие – така че ще се наслаждавате на мощен звук дори и в нашия тънък дизайн на телевизора Philips.

Вижте всички спецификации
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.
 • Предлаганите приложения за Android се различават според държавата. За повече подробности посетете вашия Google Play Магазин.
 • Годишна консумация на енергия в kWh въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Приложението Philips TV Remote и свързаните с него функции зависят от модела телевизор, оператора и страната, както и от модела смарт устройство и неговата операционна система. За повече информация посетете: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Предложенията за приложението Smart TV се различават според модела и държавата. За повече информация посетете: www.philips.com/smarttv.
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.
 • Само определени части или компоненти на този телевизор съдържат олово, когато няма технически алтернативи съгласно съществуващите клаузи за освобождаване на Директивата RoHS (Директива на Европейската общност за ограничение на използването на вредни вещества).
 • Неговата функционалност е предмет на вградените приложения на ChromeCast и смарт устройствата. За повече подробности, моля, посетете страниците на вградените продукти на ChromeCast.
 • Вграденият Google Assistant ще се доставя като софтуерна актуализация за Android TV от 2018 г.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува