Спот осветление

  Спот осветление

  Изживейте момента с радост

  Philips myLiving, стил Съвременни, е спот осветление с елегантен силует и висококачествена светлина, подходящо за съвременния вкус, тенденции и стил на живот.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Изживейте момента с радост

Съвременно осветление за съвременния живот

 • Идеалният ъгъл на светлината за акцентно осветление

  Идеалният ъгъл на светлината за акцентно осветление

  Това спот осветление Philips ви дава идеалния лъч акцентираща светлина. С насочения сноп светлина можете да подчертаете всеки детайл или особеност във вашия интериор.

 • Насочвате светлината така, както желаете

  Насочвате светлината така, както желаете

  Това спот осветление Philips myLiving ви дава пълен контрол върху светлината във вашия дом. Гъвкавите спот тела се въртят свободно във всички посоки, за да можете да насочите светлината точно натам, където е най-необходима.

 • Ярка висококачествена светлина

  Ярка висококачествена светлина

  Екохалогенните лампи Philips осигуряват ярка светлина, която подчертава детайлите или създава приятна атмосфера в стаята, като заедно с това спестява повече енергия от традиционните халогенни лампи.

 • Регулируема интензивността на светлината с ключа за димиране

  Регулируема интензивността на светлината с ключа за димиране

  Регулирайте интензивността на светлината на това осветително тяло Philips с помощта на ключ за димиране (не е приложен). Така това осветително тяло става идеално за подчертаване на определен детайл или за създаване на атмосфера за всеки повод – от интимната вечеря за двама до купона със семейството и приятелите в дневната.

 • Пестене на енергия

  Пестене на енергия

  Това осветително тяло Philips пести енергия, в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • За всяка стая във вашия дом

  Напълно функционално и същевременно много елегантно, това спот осветление Philips внася декоративен елемент във всяка стая във вашия дом.

 • Естествени и запомнящи се форми

  Меките преходи и заоблените линии придават на Philips myLiving този винаги актуален вид. Практично и елегантно, спот осветлението myLiving е дискретно и се вписва идеално във всеки съвременен интериор.

 • Вечни материали

  Използваните метал и стъкло придават неутрален и елегантен вид на вашия дом. Солидните и семпли материали са привлекателни за съвременния вкус.

 • Черен хром

  Внасящ колорит във всеки интериор, черният хром има черен метален блясък с огледален ефект.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува