Oсветление тип Спот

  Oсветление тип Спот

  Акцентът в стила

  Philips myLiving, стил Модерни, е гама спот лампи с емблематичен дизайн – с безупречни форми и функции, то се вписва идеално във всеки интериор, създаден с изчистени и решителни линии.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Акцентът в стила

Осветление с модерни форми и функции

 • Идеалният ъгъл на светлината за акцентно осветление

  Идеалният ъгъл на светлината за акцентно осветление

  Това спот осветление Philips ви дава идеалния лъч за акцентно осветление. С насочения сноп светлина можете да подчертаете всеки детайл или особеност във вашия интериор.

 • Насочвате светлината така, както желаете

  Насочвате светлината така, както желаете

  Това спот осветление Philips myLiving ви дава пълен контрол върху светлината във вашия дом. Гъвкавите спот тела се въртят свободно във всички посоки, за да можете да насочите светлината точно натам, където е най-необходима.

 • Ярка висококачествена светлина

  Ярка висококачествена светлина

  Халогенните лампи Philips осигуряват ярка светлина, която подчертава детайлите или създава приятна атмосфера в стаята ви.

 • Регулируема интензивността на светлината с ключа за димиране

  Регулируема интензивността на светлината с ключа за димиране

  Регулирайте интензивността на светлината на това осветително тяло Philips с помощта на ключ за димиране (не е приложен). Така това осветително тяло става идеално за подчертаване на определен детайл или за създаване на атмосфера за всеки повод – от интимната вечеря за двама до купона със семейството и приятелите в дневната.

 • Пестене на енергия

  Пестене на енергия

  Това осветително тяло Philips пести енергия, в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

 • За всяка стая във вашия дом

  Напълно функционално и същевременно много елегантно, това спот осветление Philips внася декоративен елемент във всяка стая във вашия дом.

 • Изчистени, модерни форми

  Спот осветлението Philips myLiving е проектирано така, че да се вписва идеално в модерния интериор. Елегантните линии и семплите форми са идеални за всеки модерен дом. Строги и самоуверени, те са един прекрасен акцент във вашия стил.

 • Матиран алуминий

  Изключително модерен, този вариант на алуминия предлага същата красота, допълнена от матовия завършек, който придава по-различен вид на повърхността на лампата.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува