Ултратънък 4K UHD телевизор, поддържан от Android™

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/49pus7909_12/49pus7909_12_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Ултратънък 4K UHD телевизор, поддържан от Android™

  Ултратънък 4K UHD LED телевизор, работещ с Android

  Ultra HD среща мощта на Android: Ultra HD телевизорът от серията Philips 7900. Благодарение на светкавично бързата обработка на четириядрения процесор навигирането през вашия Smart TV е леко и приятно. Ambilight плюс конструкцията без рамка подсилват допълнително зрителското ви изживяване. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

7900 series Ултратънък 4K UHD телевизор, поддържан от Android™

123 см (49"), 4K Ultra HD LED телевизор, Quad Core, Двоен тунер DVB-T/T2/C/S/S2 49PUS7909/12 Търсене на подобни продукти

Ултратънък 4K UHD LED телевизор, работещ с Android

С двустранен Ambilight

 • Ambilight променя завинаги начина ви на гледане на телевизия

  Създали сте дом, който не е просто къща, така че защо да не изберете телевизор, който също е топъл и уютен? Уникалната технология Ambilight от Philips прави екрана ви много по-широк, а зрителското ви изживяване по-завладяващо, като прожектира особено широко сияние от две страни на телевизионния ви екран върху стената зад него. Цветовете, наситеността и вълнението се пренасят отвъд екрана и влизат във всекидневната ви, внасяйки по-вълнуващо, наситено и завладяващо зрителско изживяване.

 • 4K Ultra HD: разделителна способност, каквато не сте виждали никога преди

  Гледайте телевизия като никога досега благодарение на четири пъти по-високата разделителна способност в сравнение с обикновен Full HD телевизор. 3840 x 2160 пиксела предоставят толкова фин, толкова реалистичен образ, че той се превръща в прозорец към един нов свят.

 • Pixel Precise Ultra HD: открийте живото качество на картината

  Красотата на 4K Ultra HD телевизията е в наслаждението от всеки детайл. Алгоритмите за обработка на картината на системата ни Pixel Precise Ultra HD преобразуват всяка входна картина в UHD разделителна способност на екрана ви. Резултатът? Независимо дали гледате видео онлайн, или съдържание, заснето в 4K Ultra HD, ще се радвате на изключителна рязкост, движение, яснота, цветове и контраст от Philips.

 • Магазин Google Play™ — светът на една ръка разстояние

  Почувствайте се като дете в магазин за бонбони. Насладете се на вкусен асортимент от приложения, игри и всички неща, налични в магазина Google Play™, като например браузъра Chrome™, YouTube™, Google Movies, Google Music, приложения за социални мрежи и още… и всичко това на вашия телевизор с Android™.

 • Двойният тунер ви позволява да гледате или записвате повече от една програма

  Никога повече не се карайте за това, какво да гледате. С двоен тунер на телевизора си можете да гледате любимия си сериал и футболна среща — едновременно. Нашата двойна функция за запис ви позволява да гледате една програма, докато записвате друга, така че винаги да имате нещо добро за гледане по-късно.

 • Изключително елегантни линии за рафиниран профил

  Изключително елегантни линии за рафиниран профил

  Шикозен. Съвременен. Изтънчен. Прецизен. Свръхтънкият силует от Philips. Не би трябвало да се учудвате, че нещо толкова фино привлича такъв интерес, като имате предвид колко изтънченост ще придаде на интериора ви.

 • 600 Hz PMR Ultra HD за безупречни движещи се изображения

  600 Hz PMR Ultra HD за безупречни движещи се изображения

  Нищо не може да се сравни с притока на адреналин по време на игра, забързани спортни събития или екшън филми на Ultra HD телевизор. Ето защо този телевизор Philips има 600 Hz Perfect Motion Rate Ultra; така че да се наслаждавате на безупречни движещи се изображения с Ultra HD разделителна способност. Защото въпреки че пулсът ви може да подскача, изображението, което гледате, не би трябвало.

 • Дизайн без рамка: това означава повече телевизия, на която да се радвате

  Шикозен. Минималистичен. Дискретен. Нашият ръб без рамка е красиво изработен от висококачествено стъкло и завършен с изключително тънка алуминиева облицовка; за минимална рамка и максимално гледане.

 • Финални щрихи: телевизор, който изглежда толкова добре, колкото и се представя

  Домът ви отразява вашия стил. Дизайнерите ни избраха ненатрапчиви, изтънчени цветове и покрития и ги комбинираха с автентични качествени материали като алуминий, за да създадат дизайн за телевизор, който се вписва безпроблемно във всеки интериор.

 • Интелигентното дистанционно управление ви позволява да посочвате, въвеждате и говорите с телевизора си

  Нашето напълно интуитивно дистанционно управление има всички обичайни функции, като курсорни клавиши, управление на силата на звука и кратки пътища, плюс допълнителни функции, които правят комуникирането с вашия телевизор по-лесно от всякога. Просто докоснете и задръжте клавиша ОК за лесна навигация. Показалецът работи като мишка и ви позволява да посочвате, кликвате и превъртате по екрана. Обърнете дистанционното управление и имате пълна клавиатура за лесно въвеждане на текст от другата страна. Не ви се използва клавиатурата? Говорете на дистанционното управление и резултатите ще се появят на екрана на телевизора ви. Наистина по-интелигентно усещане за вас.

 • От приложения до Cloud TV: повече онлайн развлечения от всякога

  Представете си постоянно растяща колекция от Smart приложения на телевизора си. От YouTube до музика, видео по заявка и още много други можете да персонализирате кои приложения да добавите към таблото за управление. Искате още? Разгледайте Cloud TV. Със стотици първокласни международни канали това е чудесен начин да гледате любимите си програми и да откривате какво е популярно от другата страна на света. С Cloud Explorer имате достъп до Dropbox™ за преглед (и споделяне) на любимите ви снимки и видеоклипове на големия екран.

Вижте всички спецификации
 • Предлагането на приложението Philips TV Remote и свързаните с него функции зависи от модела телевизор и страната, както и от модела смарт устройство и неговата операционна система. За повече информация посетете: www.philips.com/TV.
 • Предлаганите приложения за Android се различават според държавата. За повече подробности посетете вашия Google Play Магазин.
 • За приложенията на Smart TV, посетете www.philips.com/TV, за да откриете кои услуги се предлагат във вашата страна
 • Предлагането на Cloud TV зависи от наличието му в страната и нормативните уредби
 • Съвместимостта зависи от сертификацията по Wi-Fi Miracast и Android 4.2 и следващи версии. За повече информация вижте документацията на вашето устройство.
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.
 • Камерата за телевизор Philips (PTA317) се продава отделно.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Годишна консумация на енергия в kWh въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.
 • (Philips) съвместим само с конкретен плейър Philips.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува