Full HD Ултратънък LED телевизор

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/48pfh6300_88/48pfh6300_88_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Full HD Ултратънък LED телевизор

  Full HD Ултратънък LED телевизор

  Full HD телевизорът от серия 6300 с Perfect Pixel HD осигурява плавна работа и отчетливо, ясно качество на картината за наситени, реалистични изображения. Истинските материали, фините линии и уникалните функции като Ambilight го правят дори по-красив. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

6000 series Full HD Ултратънък LED телевизор

121 см (48"), Full HD светодиоден телевизор, DVB-T/C 48PFH6300/88 Търсене на подобни продукти

Full HD Ултратънък LED телевизор

С двустранен Ambilight

 • Ambilight променя завинаги начина ви на гледане на телевизия

  Създали сте дом, който не е просто къща, така че защо да не изберете телевизор, който също е топъл и уютен? Уникалната технология Ambilight от Philips прави екрана ви много по-широк, а зрителското ви изживяване по-завладяващо, като прожектира особено широко сияние от двете страни на телевизионния ви екран върху стената зад него. Цветовете, наситеността и вълнението се пренасят отвъд екрана и влизат във всекидневната ви, внасяйки по-вълнуващо, наситено и завладяващо зрителско изживяване.

 • Perfect Natural Motion за плавни, изключително резки движещи се изображения

  Вие обичате филмите, но искате възможно най-добрата картина. Perfect Natural Motion е нашата удостоена с награди технология за подобряване на движението, която отстранява насичането, като ви осигурява съвършеното плавно изображение. Филмите се записват с кадрова честота от 24 кадъра в секунда. PNM увеличава четирикратно броя кадри до 100 промени в движението в секунда. Това премахва насичането, за да се наслаждавате на плавно движение с изключителна яснота.

 • Micro Dimming оптимизира контраста на телевизора

  Micro Dimming оптимизира контраста на телевизора

  Благодарение на специалния ни софтуер, който анализира картината в 6400 различни зони и я регулира, ще се наслаждавате на невероятен контраст и качество на картината за наистина реалистично изживяване.

 • Наклонената централна стойка е игра на геометрията

  Избрахме изтънчено, силно гланцирано сребристо покритие за основа на наклонената централна стойка и след това го обединихме с изключително фино наклонено рамо, за да създадем конструкция на телевизор, която се вписва красиво във всеки модерен интериор.

 • Модерният дизайн допълва съвременния интериор

  Проектиран със съвременен вид, за да се впише в интериора ви. Защото телевизорът ви трябва да изглежда еднакво красиво включен и изключен.

 • Супер резолюцията създава по-добра картина – зона по зона

  Супер резолюцията подобрява отчетливостта и детайлите на цялото изображение – зона по зона. Освен авангардните подобрения за цялата ви картина се осъществява и допълнителен анализ на локалните детайли и цветове. Крайният резултат е наситена, естествена и реалистична картина.

 • Perfect Pixel HD – нашата удостоена с награди система за подобряване качеството на картината

  Надграждайки върху удостоеното с награди наследство, издигнахме качеството на картината с висока детайлност до изцяло ново ниво. Philips Perfect Pixel HD Engine създава изключително отчетливо и плавно изображение. От по-богати и наситени цветове с естествени тонове на кожата до по-дълбоки черни тонове и по-светли бели, всеки детайл е наслаждение за очите ви.

Вижте всички спецификации
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.
 • Годишна консумация на енергия в kWh въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • (Philips) съвместим само с конкретен плейър Philips.
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува