LCD телевизор

  Wi-Fi

  LCD телевизор

  Вдъхва живот на филмите

  Оставете се да ви завладее обгръщащата мощ на Ambilight в свръхтънък и елегантен дизайн. С изумителните Perfect Pixel HD Engine и мощен звук филмите наистина оживяват в дневната ви. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Вдъхва живот на филмите

С Ambilight и смайващо рязка картина

 • Ambilight Spectra 2 подобрява усещането при гледане

  Ambilight Spectra 2 подобрява усещането при гледане

  Добавете ново измерение към вашето зрително възприятие с Ambilight Spectra 2. Тази патентована технология на Philips уголемява екрана, като излъчва осветление от гърба на екрана върху околната стена. Ambilight регулира автоматично цвета и яркостта на светлината, окръжаваща телевизора, така че да съответстват на картината, като създава потапящо зрително изживяване. С Ambilight Spectra 2 филмите наистина оживяват!

 • Perfect Pixel HD Engine за ненадмината рязкост и яснота

  Perfect Pixel HD Engine за ненадмината рязкост и яснота

  Изпитайте несравнимата рязкост и чистота с Perfect Pixel HD Engine. Всеки пиксел от картината се оптимизира, за да се съчетае по-добре със заобикалящите го пиксели, което прави картината по-естествена. Резултатът е уникалното съчетание от рязкост, естествени детайли, живи цветове, превъзходен контраст и плавни, естествени движения, каквото и да гледате. Чистите и изключително резки образи се дължат на откриването и намаляването на артефактите и шума в съдържанието от всички източници – от мултимедия до стандартна телевизия.

 • Full HD LCD дисплей с разделителна способност 1920x1080p

  Full HD LCD дисплей с разделителна способност 1920x1080p

  Екранът с истинска HD (висока резолюция) предлага широкоекранна разделителна способност 1920 x 1080p. Това е най-високата разделителна способност на излъчена HD картина за възможно най-високото качество. Той е напълно пригоден за бъдещето, тъй като поддържа сигнали 1080p от всякакви източници, вкл. най-новите игрови конзоли с Blu-ray и HD устройства. Обработката на сигнала е значително обновена, за да поддържа сигнали с по-високо качество и разделителна способност. Резултатът е картина с прогресивно сканиране без всякакво трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове.

 • Philips Net TV с Wi-Fi за онлайн услуги на вашия телевизор

  Philips Net TV с Wi-Fi за онлайн услуги на вашия телевизор

  Изпитайте богата селекция от онлайн услуги с Net TV. Наслаждавайте се на филми, снимки, любопитна информация и друго онлайн съдържание на телевизора си когато пожелаете. Просто свържете системата си за домашно кино директно към домашната мрежа през вградената Ethernet връзка, навигирайте и избирайте какво да гледате с дистанционното управление. Менюто на Philips ви дава достъп до популярни услуги на Net TV, пригодени за екрана на вашия телевизор. Освен това, чрез сертифицираната по DLNA компютърна мрежа можете да гледате видеофилми или снимки, съхранявани на компютъра, като използвате дистанционното управление.

 • Perfect Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD

  Perfect Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD

  Насладете се на действието без никакво трепкане. Perfect Natural Motion пресмята движението в картината и коригира трепканията както в ефирен, така и в записан филмов материал (включително в 1080p филми и 24p True Cinema на Blu-ray и DVD диск). Резултатът е още по-гладки и спокойни картини с изключителна острота. Наслаждавайте се на движещи се образи, които надминават по качеството и киното!

 • Свръхтънък и елегантен телевизор, който пасва идеално на вашия хол

  Свръхтънък и елегантен телевизор, който пасва идеално на вашия хол

  Този свръхтънък и елегантен телевизор пасва идеално на вашия хол. С декоративен панел от 25 мм и дълбочина едва 49 мм, този телевизор съчетава минималния си дизайн с наистина кинематографичното изживяване на Ambilight: Ambilight подобрява гледането, без да увеличава размера на телевизора.

 • 200 Hz Clear LCD*, 1 мс време за реакция: изключителна рязкост на движенията

  Изпитайте изключителната рязкост на движенията. Телевизорът Philips 200 Hz Clear LCD намалява времето на реакция на LCD телевизора до невероятната 1 милисекунда, така че и при сцените с най-бърза гонитба на автомобили ще бъдете погълнати от действието, без да се мъчите да следвате разтеглените автомобили по екрана.

 • Гледайте богат избор от уеб видео от YouTube и други

  Net TV ви дава богата селекция от видеоклипове от YouTube и други уеб сайтове за видео. Видеоклиповете са пригодени към вашия телевизионен екран, като ви позволяват да се облегнете и се наслаждавате на онлайн видео с оптимално качество.

 • Приемане на MPEG4 HDTV през DVB-T и DVB-C тунер с CI+*

  HDTV ви позволява да гледате телевизия с най-доброто възможно качество на картина и звук, без допълнителна цифрова приставка. Благодарение на вградения тунер, който поддържа DVB-ефирни и DVB-кабелни сигнали за формати MPEG-2 и MPEG-4, вие приемате телевизионни програми с висока детайлност при изключително качество. Освен това, с Common Interface Plus (CI+) вие се възползвате от първокласното съдържание с висока детайлност направо на телевизора.

Вижте всички спецификации

Аксесоари за този продукт

Вижте всички аксесоари
 • 200 Hz Clear LCD показва 200 сцени в секунда, като съчетава авангардна 100 Hz технология със сканиращо задно осветяване при 50% цикъл на работа.
 • 8 дни EPG - услугата не е налична във всички страни
 • DVB-T - поддържа се само в определени страни
 • DVB-C само в определени страни и за избрани оператори. Най-актуална информация има на табелката с данни на телевизора.
 • Предлаганите услуги за Net TV зависят от страната и са предмет на условията на ползване.
 • Изисква се допълнителен модул на Philips за DVB-S (част № PFS0001, предлага се само в Германия, Австрия и Швейцария)

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува