Настолна лампа

  Настолна лампа

  Един свят от светлина, пълен с приятели

  Преносимата лампа Philips Drago е умна LED лампа, за да напътства младите хора през нощта. Здравото, безопасно зелено тяло е меко и може да се стиска. Наклонете, за да я включите, и я поставете върху докинг станция, за да се зарежда. Без BPA и предназначена за деца. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Един свят от светлина, пълен с приятели

 • Меко приятелче за гушкане

  Меко приятелче за гушкане

  Тази преносима лампа на Philips е почти като истински приятел за вашето дете. Благодарение на безопасната LED технология и това, че е мека при докосване, тя прави компания на детето ви през нощта.

 • Мека нощна светлина

  Мека нощна светлина

  Тази преносима лампа на Philips събужда вашето дете, когато той или тя спи. Когато той или тя се събудят от кошмар, ще намерят утеха в малкия си искрящ приятел, който ги наблюдава през нощта.

 • Безопасна светлина за ориентиране

  Безопасна светлина за ориентиране

  Преносимата лампа на Philips е интелигентна LED лампа, която се грижи за малките през нощта.

 • Висококачествена светодиодна светлина

  Висококачествена светодиодна светлина

  LED технологията, вградена в тази лампа Philips, е уникално разработено решение от Philips. Включва се моментално и позволява оптимално светлоотдаване, подчертавайки наситени цветове в дома ви.

 • Топла бяла светлина

  Топла бяла светлина

  Светлината може да има различна цветна температура, която се посочва в единици, наречени Келвин (K). Лампите с ниска стойност в Келвин излъчват топла, по-уютна светлина, докато тези с по-висока стойност създават хладна, по-енергизираща светлина. Тази лампа Philips предлага топла бяла светлина за уютна атмосфера.

 • За деца

  За деца

  Тази лампа за детска стая от Philips създава среда, която насърчава децата да правят това, което обичат най-много: забавления и творчество! Но тази лампа също е проектирана да бъде безопасна за детето ви: тя е прохладна на допир, здрава и покрита с нетоксична боя.

 • Лесно зареждане

  Лесно зареждане

  За да я презаредите, просто включете лампата Philips във включеното зарядно устройство и натиснете бутона, за да започне зареждането.

 • Наклонете, за да включите и изключите

  Наклонете, за да включите и изключите

  Наклонете лампата Philips, за да я включите и изключите. Удивително лесно и забавно.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува